Letölthető kiadványok

Újdonság – A magyar környezet atlasza

Aki eddig látta, annak csak egy kérdése volt: miért nem jelent meg korábban A magyar környezet atlasza? Rovásos névmutatóval.

Drávántúl – rovásos településjegyzék

A rovásos településjegyzék sorozat újabb állomása: Drávántúl magyarok lakta településeinek listája letölthető a Rovás Infó honlapjáról!

Délvidék – rovás térkép

Délvidék rovásos irányítószám jegyzéke után itt az egykori országrész rovásos térképe is. Letölthető!

Székelyföld – rovás térkép

Október 24-én nagyszabású akcióra készülnek a székelyek: őrtüzekkel és kivilágítással megjelölik Székelyország történeti harárait. Letölthető térkép!

Őrvidék – rovás településjegyzék

A rovásos településjegyzék sorozat újabb állomása: Őrvidék magyarok lakta településeinek listája letölthető a Rovás Infó honlapjáról!

Délvidék – rovás településjegyzék

Újabb rovásos településjegyzék készült el: Délvidék magyarok lakta településeinek listája letölthető a Rovás Infó honlapjáról!

Kárpátalja – rovás településjegyzék

Újabb rovásos településjegyzék készült el: Kárpátalja magyarok lakta településeinek listája letölthető a Rovás Infó honlapjáról!

Erdély – rovás településjegyzék

Az elszakított területeken élőkkel való kapcsolattartásban segít a kétnyelvű és kétírású településjegyzék. A sorozat következő része: Erdély. Letölthető!

Frissítve: Heritage of scribes

A Heritage of Scribes – az első angol nyelvű tudmányos rovás-szakkönyv – frissített változata elérhető.

Felvidék – rovás településjegyzék

Az elszakított területeken élőkkel való kapcsolattartásban segít a kétnyelvű és kétírású településjegyzék. A sorozat következő része: Felvidék. Letölthető!

Rovásszámok: 1-2199

Karácsonyi ajándékkal kedveskedünk a Rovás Info olvasóinak: leírtuk az összes rovásszámot 1-től 2199-ig.  Keresse meg a 2013-as évszám rovásváltozatát!