Letölthető kiadványok

Székelyföld – rovás térkép

Október 24-én nagyszabású akcióra készülnek a székelyek: őrtüzekkel és kivilágítással megjelölik Székelyország történeti harárait. Letölthető térkép!

No Picture
Rovásbolt

Rovásbolt

A Rovas.info a rovással írt, illetve rovásról szóló könyvek, kiadványok létrejöttét és terjesztését támogatja a rovás-műveltség elterjesztése céljából. Ez a Rovásbolt.

Rovásos termékek

Rovástérkép – 8.990,- (STIEFEL)

Megjelent a Stiefel gondozásában a rovásos térkép, melyen rovásfelirattal is feltüntetésre kerültek a településnevek. A térkép különlegessége, hogy településmérettől függetlenül minden olyan település is szerepel rajta, ahol már állítottak egységes rovástáblát.

alt
Rovás szakkönyvek

Rovás Atlasz ► 1999 Ft + pktg*

A Rovásatlasz bemutatja a rovás íráscsalád fejlődését, feltárja a rovás írások kapcsolatait egymással, más ókori írásokkal, és ismerteti a legfontosabb rovásleleteket.

Letölthető kiadványok

Rovásszámok: 1-2199

Karácsonyi ajándékkal kedveskedünk a Rovás Info olvasóinak: leírtuk az összes rovásszámot 1-től 2199-ig.  Keresse meg a 2013-as évszám rovásváltozatát!

Rováskönyvek

Postai irányítószámok ► 2600 Ft + pktg*

A Postai irányítószámok könyvsorozat első megjelent kötete a Belső Magyarország településjegyzékét valamint öt nagyvárosának (Debrecen, Miskolc, Pécs, Győr, Szeged) teljes utcajegyzékét tartalmazza.