2016: rovás útlevél – rés a pajzson

Az okmányirodák még bojkottálják az alárovást, de repedés van a bürokrácia papírfalán. Rovás útlevél – 2016.

Kulturális forradalom Abszurdisztánban

Mao Ce-tung és Pol Pot hírhedt diktatúrái vették eddig a legkomolyabban a “múltat eltörölni” kommunista mottót, szisztematikusan elpusztítva országaik történelmi és művelődési emlékeit, kiirtva azok ismerőit, tanítóit. A módszerhez azonban szívesen hozzányúlnak az abszolutista hajlamokkal rendelkező vezetők és lakájaik mind a mai napig, függetlenül világnézettől és vallástól.

A magyar nemzet saját írással rendelkezik több, mint egy évezred óta, melyet ha nehézségek árán is, de megőrzött, folyamatosan használt a jelenkorig. A reneszánszát élő nemzeti írás azonban továbbra is szálka a mindenkori hatalmaskodók szemében, legyen a rezsim ballib, vagy “polgári”. A székely-magyar rovás ma nem védett nemzeti szimbólum, nincs említve az Alaptörvényben, a Nemzeti Alaptantervben és nem része az üzleti mutyikkal felhígított Hungarikum regiszternek sem.

A rovás azonban köszöni szépen, de él és megállíthatatlanul fejlődik. A rovásüldözők dicstelen névsora pedig sokáig meg fogja őrizni azokat, akik elpusztítására törekednek.

Schmidt Roland útlevele

A rovásos személyi után útlevelet igényelt Schmidt Roland. Ugyan 2014 augusztus 28. óta a KEK-csinovnyik Csatári László hivatali körlevélben átértelmezve a hatályos törvényeket “betiltotta” a rovás aláírással készítendő iratokat, de az alábbi fénykép a bizonyság arra nézve, hogy a hivatal malmai nem tudják “felőrölni” minden esetben a rovásos kérvényeket.

Schmidt Roland sem először vette fel a kesztyűt, hiszen rovásos személyi boldog birtokosa, korábbi cikkünk itt olvasható róla.  Az útlevele 2016 (!) január 22-én került kiállításra.

Tisztelet a bátraknak!

Schmidtrolandutlevel_2

Schmidt Roland – rovás aláírásos útlevél, 2016.

Hátrányos megkülönböztetés – perek a Csatári-hivatal nyakába

Hamarosan ismét jogászok veszik kézbe az ügyet és megfelelően előkészített anyagokkal segítve az eljáró ügyvédeket újabb munícióval sikerül térdre kényszeríteni a jogtipró és rovásüldöző sóhivatalokat. Lesz itt “egyenlő bánásmódtól” kezdve kártérítési ügyekig minden … csak győzzék majd herdálni az adófizetők pénzét 🙂

(Rovás Infó)

Kapcsolódó cikkek:

Share