Baj, ha rovás az aláírás?

alt

Továbbra is tart a lopakodó rovásüldözés. Az N1TV riportot készített egy igazolványigénylésről. Várjuk a fejleményeket.

 

Rovásüldözés ma

Mint korábban írtuk, Abszurdisztánban nem elég, hogy sem az Alaptörvény, sem a Hungarikum törvény, sem a Nemzeti (?) Alaptanterv nem említi a székely-magyar rovásnak még a létezését se, de a magyar (?) közélet összes szekértábora kitermelte a maga rovásirtó csapatát, az evangélikus püspöktől és önjelölt nemzetvezetőtől kezdve, a posztkommunista milliárdoson, válogatott vidéki kiskirályokon át egészen az állami tisztviselőkig.

Ez utóbbira példa dr. Csatári László a KEK KH Okmányfelügyeleti főosztályának vezetője, aki egyszer csak arra az elhatározásra juthatott, hogy “hivatali tájékoztató” formájában szerencsét próbál a törvényhozási munkában és “felülír” néhány hatályos jogszabályt. A jogszabályok megsértésének gyanúja miatt ország okmányirodáiban az ügyintézők szorult helyzetbe kerültek, hisz “felsőbb” nyomás hatására kénytelenek részt venni a kétes törvényességű ejárásokban. Ezért legtöbbjük azonnal át is utalja az ügyet a “központba”.

Sorozatban mutatjuk be a hivatali KEK-eckedéseket, illetve az egyedi esetekről készült jegyzőkönyveket és beszámolókat. Várjuk a rovótársak további leveleit.

(Rovás Infó)

Kamerával az Okmányirodában 

Törvény szabályozza, mégsem könnyű a rovásírásos aláírásokkal ellátott okmányokat intézni egy kormányhivatali körlevél miatt. Aki ilyet szeretne mégis minden ellenkezés ellenére megteheti.

http://www.youtube.com/watch?v=DuH2Iu_2UK8

N1 összefoglaló Pálosi Attila rovásaláírásos okmány igényléséről

 

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Share