A tábladöntő levele

alt

Továbbra is eltérően “emlékeznek” a bösztörpusztai rovástábla-döntögetésre az érintett felek. Az egyik elkövető azonban már felfedte magát és levele közlését követelte. S lőn.

 

Táblarongálási csúcs – 11 db egységes rovástábla kidöntve…

Korábbi cikkünkben közöltük, hogy megdöbbentő rovásellenes események színhelye volt a MOGY idei rendezvénye. A korábbra visszanyúló viszálykodás szítói már nem elégszenek meg a suttogó propagandával, vagy a szóbeli gáncsoskodással. Elérkezettnek látják a tettek idejét: rovástáblát kirángatni oszlopostól, aztán arccal a földre hajítani – a nemzet egyesítésének jelszava alatt…

altA tábladöntéssel kapcsolatban a károsultak és a szemtanúk beszámolóitól – bár csak a szereposztást illetően – továbbra is eltérően nyilatkoznak a tábladöntők. Egyikük viszont már felfedte kilétét. Androsovics József – saját állítása szerint – a Magyarok Szövetségének képviselője nemzeti írásunk szabványosítási folyamatában.

Androsovics e-mailen többek között megüzente, hogy “ha harc, hát legyen harc…” és egyben “válasz levelének” (így külön írva) közlését követelte jogi “eljárással” fenyegetőzve. Mindez ékes bizonyítéka, hogy a jog és digitális média területén sem jártasabb, mint az értő olvasás és helyesírás tárgyakban. A Rovás Infó természetesen helyt ad az eltérő véleménynek, kritikának és a helyreigazítási kérésnek is, amennyiben az megalapozott. Andorosovics írását viszont a szerkesztőség nem kívánta közölni, mivel a rovástábla kidöntőjének csúsztatásokkal és valótlanságokkal teli kirohanása tisztességes emberek jóhírnévhez való jogának megsértésére volt alkalmas.

Azonban tekintettel arra, hogy néhány digitális sajtótermék már lehozta Androsovics levelét – melyre többnyire felháborodás és elutasítás volt a válasz – a Rovás Infó mégis közli azt teljes terjedelmében – eredeti helyes(?)írással és szövegtördeléssel. Az olvasóközönség bizonyára a kellő bölcsességgel, megfelelően értékeli majd a valamiféle vélt hatósági szerepkörben tévelygő tábladöntők gyalázkodását a nemzetépítő táblaállítókkal szemben.

Ami pedig a szabványosítást illeti, a levél(próbálkozás) egyik gyöngyszeme, hogy nemzeti írásunk szabványosításában a Magyar Szabványügyi Testület ellenében amerikai szabványlobbistákat és a Bécsi Egyetem Finnugor Tanszékét koptató egyetemistát pártoló Androsovics még saját támogatottjának nevét sem képes leírni helyesen. Ugyanis a rovás megélhetési (félre)szabványosítója nem Everton, hanem Everson… 🙂

 

Hazugság áradat a Rovás Info oldalán!!!

Hazugságokkal és csúsztatásokkal teletűzdelt cikk jelent meg a Rovás infó honlapján ?TÁBLADÖNTÉS AUGUSZTUS 20-RA? címmel.

A cikkben található állítások nagy része hatalmas hazugság, a többi csúsztatás. Ezért felháborodást okozott az olvasása. Ilyen emberek akarnak példát mutatni, akik saját önös érdekükből folyamatosan hazudoznak?

Nem írom le a cikk hazugságait, de sorban válaszolok mindegyikre, ezeket bizonyítékokkal alátámasztva tudom megcáfolni.

A cím is félreérthető. Az eset augusztus 19-én történt, mégis össze akarják mosni augusztus 20.-val

Már a cikk első bekezdése is hazugság. Szakács Gábor nem távolíttatott el semmiféle táblát, pusztán a táblaállító szándéka és megbízója felől érdeklődött. Matyasovszki Gábor ?táblaállító? hazudozása miatt beszélt vele emelkedett hangnemben. A táblák eltávolítására én (Androsovics József) szólítottam fel. majd távolítottam el.

Továbbá amennyiben ez tábladöntögetés garázdaság volt (kihívóan közösségellenes erőszakos magatartás, amely alkalmas arra, hogy másokban félelmet, riadalmat keltsen) tegyenek feljelentést. Ellenem.

Felhívom azonban a Rovás info figyelmét amennyiben válasz levelem nem jelenik meg a rovás infón (hallgattassék meg a másik fél jegyében) és helyreigazítás nem történik, jogi útra tereljük az ügyet, a cikk írója ellen rágalmazás miatt kezdeményezünk eljárást.

A második rész hazugsága: Magyarok Szövetsége (MSZ) szervezésében Kunszentmiklós Bösztörpusztán a IV Magyarok Országos Gyűlésén (MOGY) hivatlosan nem történt pléhtábla állítása. Ez Matyasovszki Gábor magánakciója volt. Nem a pedig az MSZ tevékenysége.

Annak ellenére tette, hogy a ?rovóoskola? szervezői figyelmeztették, hogy csak olyan rovás program tartható ,melyet a szervezőkkel egyeztettek. A MOGY fő szervezőinek megállapodása alapján azért volt szükség egyeztetésre, hogy egységet tartva ne széthúzó legyen a rovás tevékenység.

Matyasovszki Gábor pedig nem egyeztetett senkivel. Legalábbis táblaállítás témában nem. Amire Nagy László a Magyarok Szövetsége Egyesület vezetője rábólintott, ?NEMZETEGYESÍTÉS SÁTOR? felállítása volt. Ezzel a hazugsággal Szakács Gábor és Nagy László jelenlétében szembesítettem.

A MOGY programok felelős főszervezője Szabados Péter nem hallott Matyasovszki Gábor semmiféle szándékáról, még a nemzetegyesítő sátor felállításáról sem.

Nem egyezetett továbbá a rovóoskola szervezőivel Szondi Miklóssal és velem sem

.Ez az egyezetési kérdés még egyszer visszaköszön a cikkben a Rovás Alapítvány ?hivatalos? meghívása esetében is. A Rovás Alapítványt egy előadói sátorba hívták volna meg. Ez A E és R-F M tevékenysége volt. Felajánlottam a lehetőséget, nem éltek vele. Valahogy nem akaródzott egyeztetni senki., (e-mail dokumentáció mentve)

Az MSZ a MOGY-on a rovásos helységnév tábla állítási mozgalomban a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) faragott fa táblás módját támogatja, a Szegedi Csanád által elindított pléhtábla állítási mozgalommal szemben. Három éve már folyamatosan kiállítás is van a MOGY rovóoskolájában a faragott fa táblák képeiből. Amennyiben az MSZ tagjai érdeklődtek a rovásírás és a táblaállítás után megtehették.

A SZNT mozgalmi felhívásában kérték, hogy helyi kezdeményezés legyen, pártpolitikától és kufár szellemtől mentesen. Sajnos a Rovás alapítvány és Szegedi Csanád közreműködésével indult pléhtábla állítás egyik kitételnek sem felel meg.

Hazug állítás az is, hogy Szakács Gábor felszólította Matyasovszki Gábort a táblák eltávolításra. A táblák eltávolítására én szólítottam fel. Mint a MOGY rovás program felelős szervezője. Első körben csak kértem a táblák eltávolítását. Ez persze nem történt meg. Másfél óra múlva egy barátom segítségével húztuk ki az engedéllyel nem rendelkező táblákat. Álságos dolognak tartom, hogy nemzeti színű szalagokat kötnek, alávaló, hazug módon elhelyezett táblákra. A táblák eltávolítása elején jött egy alkohol gőzös férfi, kiabálva: ?Mit csinálnak? Gábor gyere, rontják az üzletet.? Ez a lényeget elárulta.

Kikérem magamnak azt a stílust, hogy erőembernek, és fogdmegnek neveznek. Nem tehetek arról, hogy sportoló életvitel miatt a 185 cm testmagassághoz majd 100 kg testtömeg tartozik.

Nem erő-verőemberként voltam jelen. Valószínű tudásom és tapasztalatom miatt kértek fel a rovás program szervezésére. Továbbá a MSZ képviseletére a Magyar Szabványügyi Testület ?rovás szabványosítás? munkacsoportban. Ha Matyasovszki Gábor megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkezne, akkor valószínű Ő képviselné helyettem az MSZ-t.?

Mi vezette a Androsovics Józsefet és egy barátját (nevét nem írom le, míg nem egyeztetek vele) hogy magántulajdonú táblát ?kiszakítsa? a földből?? Az, hogy jellemtelen hazug módon, mindenkit becsapva kerültek elhelyezésre a MSZ HIVATALOS állásfoglalásával szembemenve. Szakács Gábor egyetlen táblához sem nyúlt!

A táblaállítgató jellemtelenségét jellemzi, hogy ezeket később újra visszaállította.

Ezen levélben kérek bocsánatot azoktól, akik kellő információ nélkül, becsapva, felháborodtak a táblák eltávolítása miatt.

Hazug állítás, hogy fizikai atrocitás ért bárkit is. Rendelkezem annyi ésszel, hogy ilyen hazug emberrel szemben bőven elég, ha tudásommal és nem testi fölényemmel és küzdősportos tapasztalatommal lépjek fel.

A cikk taglalja továbbá a rovásírás szabványosítását.

Itt is megnyilatkozik a Rovás alapítvány áldásos tevékenysége. 2008. júliusában Budapesten történt egyeztetés, milyen betűtípusok kerüljenek a szabványosítási folyamatba. Ezen részt vett a Rovás alapítvány képviselője Hosszú Gábor is. Majd októberében Gödöllőn megrendezésre került az ?Élő Rovás Konferencia, melyen a rovásíró társadalom nagy része jelen volt. A konferencián megállapodás történt, melyet a Rovás alapítvány is elfogadott. Ezek alapján készült el az Everton-Szelp féle beadvány. A konferencia napjával megegyezően Hosszú Gábor is beadott egy szabványosítási tervezetet, az ott elfogadottaktól eltérő tartalommal. Ezzel a szabványosítási folyamatot megakasztotta.

A rovásírók nagy része a hagyomány tiszteletével, a történelmi hitelesség figyelembe vételével oktatja és kutatja a rovás kultúrát.

A Rovás alapítvány általi tevékenysége nem igazán a történelmi hitelesség és a rovásírók társadalmának többsége egyetértésével végzi tevékenységét.

Ilyen cselekedetek után van képük még összefogásról, egyetértésről beszélni? Becsapva tömegeket? Magukat az egyetértés Grál-lovagjainak feltüntetve? Úgy látszik van.

Nem sugallok senki számára semmit. Tényeket ismerve, mindenki döntse el magában, ki számára a követhető.

A múltból itt maradt, önjelölt próféták leváltása? Vicces dolog. A rovásírók társadalmát ismerve az arányok kb. bolha köhög az oroszlán bömbölésével szemben. Rovás alapítvány tagok, szálljatokmagatokba.

Merem ezt állítani a MSZT rovás munkacsoportjában, valamint a Magyarok Világszövetségének VIII, kongresszusán 2012. augusztus 18án megtartott Rovásírás konferencia tapasztalatai alapján

Vállava magam, nem a Forrai Sándor Rovásíró Kör tagja, vagy a Dunaújvárosi Rovókör vezetője aláírással

Androsovics József

(Kuruc.info – eredeti cikk)

 

Igazság Napja – szeptember 1

Szeptember 1-jén Sepsiszentgyörgy mellett a magyar fővárosban is tüntetnek a Székely Mikó Kollégium román újraállamosítása ellen. Vigyünk minél több rovásfeliratot is szeptember 1-jén délelőtt 11 órára a budapesti román nagykövetség elé (XIV. kerület, Thököly út 72. Izsó u. sarok)!

(Barikád – eredeti felhívás)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share