Álom hava – filmcím rovással

Jó kezdeményezés, ha egy magyar témájú film plakátján rovásfelirattal is kiírják a film címét. Álom hava – április 27-től a mozikban.

Álom hava

A film készítői segítséget kérnek a népszerűsítésben egyéb reklámozási lehetőség híján. Segítsünk nekik, továbbítsuk levelező listáinkra. Ha nem lesz elég a látogatottság, egy hét múlva leveszik a műsorról és a rengeteg értékes munka kárba vész.

Köszönettel

Liebe Katalin

Rovásfelirat: Álom hava (itt az Á betű tükrözve van)

1690 Álom hava (december) – pár rongyos ember vánszorog a síkságon. A török dúlásban kiürült Bácska pusztaságán bujdosók érkeznek a romjaiban is monumentális Aracsi Pusztatemplom falai közé. A török fogságból szabadult három férfi rég vesztett otthonát és helyét keresné. Táltosokkal és szent királyaink szellemével találkozva sem sikerül „új boltozatot” emelni maguk fölé. Miből lesz új közösség a pusztulat után? Szereplők: Szilágyi Nándor, Kovács Frigyes, Tóth Anita, Barkó György, Horváth Csaba, Mercs János, Székely B. Miklós, Csendes László, Dánielfy Zsolt, Dr. Papp Lajos.

Szerb-magyar koprodukció, 112 perc TV. Gyártó: Arbos-Újvidék LÜMIERE Film-Budapest, producer: Csincsi Zoltán, Kriskó László, Sinisa Bokan, Hábermann Jenő, író és rendező: Bicskei Zoltán, dramaturg: Fonyódi Tibor

(fonyoditibor.hu- eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share