Szél Ágnes – fűszálak

Képkiállítás: amikor az egyik alkotó rovásjeleket lát – a fűszálakban. Fotóhónap2014 fesztivál.

Eifert kiállítás Budapesten a monokróm jegyében

A Magyar Fotóművészek Szövetsége 2014. novemberében tízedik alkalommal rendezte meg a Fotóhónap2014 fesztivált. A rendezvénysorozat az elmúlt évek során a magyar fotográfiai élet szerves részévé vált.

Kiemelt célja, hogy a fotográfia tartalmi és eszközbeli sokszínűségére rámutasson, és népszerűsítse nemcsak a szakmai fórumokon, hanem a vizuális művészetek iránt érdeklődő közönség körében is.

(…)

Szél Ágnes építész, fotóművész: Fűszálak 1.-2.-3.; Szer?; Isten?; Egy? fotósorozat.

A fű, nekem gyógyfű, ír a (lelki)sebre, vagy gondoljunk a zöldszín nyugtató hatására. De az alkotó a magyar rovásírás jeleit látja bennük. 

szellagnes

Szél Ágnes fotóművész képe (több kép és forrás: Szél Ágnes honlapja)

(…)

A kiállítást most a hatalmas tömegtől csak részben lehet látni, ezért ajánlom, egy nyugalmasabb időben, esetleg többször is megtekinteni, de ne túl soká, mert félő, hogy addigra elkelnek a képek.

Reméljük kiállításunkkal sikerült megidéznünk a múltat, láttatnunk a jelen és felvillantanunk a jövő monokróm fotográfiájában rejlő lehetőségeket.

Köszönöm megjelenésüket, a figyelmüket és a részvételüket, a többi alkotó nevében is. Ezzel megnyitom ez egyszínű, mégis színes kiállítást, melyhez kellemes és hasznos nézelődést, időtöltést kívánok.?

Egy monocromagnoni ős(z) ember (Rainer Péter)

Budapest, G12 Kiállítóhely – Kávézó – Borbár, 2014. november 3 – 29.

(promenad.hu, www.eifert.hu – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Share