Isten, Jézus és Fekete Pákó

Ezt is megértük. Fekete Pákó Dobogókőn ismerkedett a rovással. Nem mintha ez lenne a példa, de kíváncsian várjuk, hogy a ballib multi-kulti hogyan köt erre masnit 🙂

Rovás Infó szakvélemény

pako2Nem csak ballib, de ún. “polgári” és (ál)nemzeti megmondóemberek is sokszor prüszkölnek a rovás ellen. Most a nívótlan multi-kulti és a kereskedelmi kanálisok díszpinytőkéje, Fekete Pákó okoz majd nekik nem kis fejtörést…

No, de nézzük a dolog pozítiv oldalát: Fekete Pákó már fényévekkel előrébb jár jónéhány libero-magyarnál, beleértve egyes pedagógusokat is, mert legalább veszi a fáradságot és egy rovásfelirat mellé áll (igen, bónuszként Dobogókőn), kicsit érdeklődik iránta. Ezek után a Fekete Pákó rajongói is bizonyára felteszik maguknak a kérdést – ugyan mi az ott a falon? (ha már az iskolában nem hallanak róla) Megérjük még azt is, hogy a kereskedelmi kanálisokon fogja oktatni a rovást?

Elismerésként ajánljuk figyelmébe a PÁKÓ rovásfeliratot, amelyet akár a magyar személyi igazolványába is beróhat – aláírás helyett.

Isten, Jézus és Fekete Pákó

 fekete-pákó-dobogókő

Fekete Pákó melletti rovásfelirat  igencsak helytálló: “… adj igazságot Magyarországnak”

A múlt hét végén Fekete Pákó és kedvese Dobogókőn kirándult, ott készült ez a kép. Lapite Oludayo Fekete Pákó azt írta: “Rovásírás Istenről és Jézusról (még nem tudok rovásolvasni, csak a párom súgott :D)”

(444.hu – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share