Gonoszság és vandalizmus

Dekadens társadalmak jellemzője saját értékeinek pusztítása. A rovás ellen úszítók hatására, a “másság jegyében” újabb rovástáblát rongáltak meg a Kőszigeten. De ezzel is csak erőt adnak a további táblaállításokhoz.

 

Magyar jeképek pusztítása – itthon is!

Ma magammal vittem a fényképezőgépem mert a kőszigeti és a Gyoma-felőli dévaványai rovástábláról csak mobilos képeim voltak. Ám amikor közelebb mentem a kőszigeti táblához, észrevettem, hogy össze van karcolászva. Mély, a fémlemezt is elérő, a festéket teljesen felsértő karcolásokkal, a g-betűnél. És ezek nem véletlenszerű karcolások, hanem valaki szánt-szándékkal megrongálta a táblát.

Szerencsére csak közelről látszik?

(Kasza Zsolt – eredeti cikk)

 

Rovás Info vélemény:

A bolgárgyörgy-félék előmásznak néha és belerondítanak a magyar közéletbe. Rendszeresen úszítanak nemzeti írásunk ellen is, ami sajnos nem múlik nyom nélkül és néha egy-egy rovástáblát megrongálnak a felbújtott együgyűek. De az ellopott és megrongált táblák helyébe újak kerülnek. Minden rongálás, lopás és táblát tiltó hatalmi túlkapás után egyre csak több…

Kősziget rovástáblája a táblaállítók tulajdona, ezért a garázdaságnak minősülő rongálás ügyében feljelentést fognak tenni.

 

Kapcsolódó cikkek:

Share