Digiproli: Na, kija magyar?

alt

A szélsőbalos újságíró – digiproli – megengedheti magának a rasszista beszédet. De ha ezt mondjuk, egy általa ócsárolt magyar írta volna…

Gyorsan leszögezem, hogy az igazi magyar nem zsidó, nem cigány, nem buzi, nem liberális!

Az igaz magyar tud lovagolni, motorozni, hátrafelé nyilazni, kukákat felgyújtani, esetleg autókat! Az igaz magyar csak Turulban tud születni, Csaba vagy Orbán király csillagösvényén közlekedik, és naponta elmormolja a “Hiszek egyet”!

Az igaz magyar nem kér az Európai Unióból, de kegyesen elfogadja azt, ami ősi jogon jár neki! Az igaz magyar szeret zászlókat égetni, főleg izraeli és uniós zászlókat, kiegészítve esetleg egy kis megtaposással, ez amolyan ősi törzsi rituálé!

Az igaz magyar gyűlöli a vörös csillagot, maximum a Heineken sörön bírja elviselni, de csak úgy, hogy úgy forgatja az üveget/dobozt, hogy ne lássa a címkét.

Az igaz magyar hisz Istenben, akárki is legyen az! Az igaz magyar, nem kirekesztő, csak azt utálja, ami nem magyar!

Az igaz magyar nem hiszi el, hogy léteztek haláltáborok, az csak amolyan cserkésztalálkozó számára a nácik felügyeletével, viszont Trianon örökre begyógyíthatatlan seb a lelkében!

Az igazi magyar számára Horthy Miklós és Szálasi a mai napig a követendő igaz magyar jelképe és árpád sávos zászlóból varratja még a pizsamáját is! Az igaz magyar szereti a fekete mellényt, testén sokszor tetoválás feszül rovásírással!

alt

Amitől rettegnek: rovásos tetoválás (Rovás Infó illusztráció)

Az igaz magyar gárdista, vagy polgárőr, vagy futballszurkoló, aki szeret megjelenni tömegrendezvényeken, Kárpátia koncerteken.

Az igaz magyar kívül hordja a magyarságát, hogy lássák a cigányok, zsidók, buzik, liberálisok, hogy Ő magyar! Az igaz magyar ismeri a magyar történelem rá vonatkozó részét, a többi hazugság!

Az igaz magyar mindig szabadságharcot vív, ha nincs kivel, akkor egymással!

Az “igaz” magyarok nyilaitól mentsd meg uram MAGYARORSZÁGOT!

Szerző: Lang Alex (szerk megj.: kényelmetlenül magyar nevén: Láng Sándor Zoltán)

(sztarklikk.hu – eredeti cikk)

Rovás Info vélemény:

… nos, erre szokták mondani: no comment. A magyarokat ennyire gyűlölő digiproli miért nem megy el innen, miért nem megy haza…?

Kapcsolódó cikkek:

Share