Blikk oldalán a rovás

Ezt is megértük: szenzációszámba megy a Blikknél a rovásbetűs paradicsomleves 🙂 

Rovás első blikkre

blikk20150929Nem baj az, ha szenzációként tálalják (szó szoros értelmében) a rovásbetűs paradicsomlevest, mert legalább azokhoz is eljut a híre, akik nem forgolódnak magyar őstörténeti rendezvényeken, ősmagyar élelmiszer boltokban, magyar szellemiségű könyvesboltokban. Nyilván azoknak lesz szenzáció a lassan már két éve forgalmazott rovásos betűtészta, akik el nem tudják képzelni, hogy a magyarságnak saját, élő írása is van.

Mindenesetre a gyártó és az ötletgazda feltehetően köszönetet mond az ingyenreklámért. A blikk.hu oldalon pedig a két jobboldali politikus közé beszorított paradicsomleveses cikk elhelyezése ellen sem tiltakozhatunk, csakhát a kormánypártnak annyi köze van a rováshoz mint a borjúnak az új kapuhoz…

(Rovás Infó)

Itt a rovásírásos betűtészta! – Fotó!
Emlékszel még arra, amikor a napköziben azért hűlt ki a paradicsomlevesed, mert a benne úszkáló betűtésztákból megpróbáltad kirakni a neved? Nos, most már a székelyek és az igaz magyarok is próbálkozhatnak, ugyanis kapható a boltokban a rovásírásos betűtészta is. Jó étvágyat hozzá!

blikkrovasbetuteszta

Ebből egy picit nehezebb kirakni a neved

(Blikk.hu – eredeti cikk)

Kapcsolódó felmérés:

Kiraktad-e már betűtésztából a nevedet?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kapcsolódó cikkek:

Share