Magyarország rovástérkép – Stiefel (nyomtatott)

alt

Mostantól valóban rendelhető taneszköz lett a rovásos Magyarország térkép. A Rovás Alapítvány szakmai támogatásával jelent meg a Stiefel térképkiadónál.

Magyarország térképe – latin és rovásfeliratos településnevekkel

Lassan már megszokottá váló tájképi elem az egységes Kárpát-medencei rovástábla. Így kézenfekvő volt, hogy nyomtatott térképen is érdemes lenne ábrázolni a településeket rovásfelirattal. A térkép különlegessége, hogy településmérettől függetlenül minden olyan település is szerepel rajta, ahol már állítottak egységes rovástáblát.

alt

Magyarország rovásírásos térképe (Kiadja: Stiefel)

Rovásírásos Magyarország-térképen a 300 főnél népesebb települések nevét egyszerre tüntettük fel latin betűkkel és rovásírással, így ez az egyedülálló, csak a Stiefelnél kapható térkép nemcsak szép, de hasznos dísze is lehet a téma iránt érdeklődőknek.A térképen rovásírásos ábécé és egy rövid ismertető is található, így az érdeklődő könnyen megismerkedhet a székely-magyar történelmi írásmóddal.

A térkép fényes felületű fóliával bevont, fémléces kivitelű, filctollakkal írható, letörölhető. Újraoldható ragasztóval képek, jelek is felragaszthatók, ezzel interaktív használatra is alkalmas.

Karácsonyi akción keretében most 14 990 Ft helyett 8 990 Ft-ért rendelheti meg a Stiefel boltjában!

(Rovás Infó)

Kapcsolódó cikkek:

 

Share