Szélsőbal mocskolódás

alt

Nem bír mit kezdeni a szélsőbal a rovásverseny vietnami származású győztesével. Így aktuálpolitikai mocskolódásra használja őt is.

 

Csak az immunitás erősítése végett

Másért nem is közölnénk a szélsőbal bulvárlapjának újabb mocskolódását. Az, hogy a politikus réteg gyalázkodó színházat játszik, legyen az ő bajuk. Csak intézzék el maguk között. Sajnos ők és a udvari ripacsaik erre képtelenek, így aztán belerángatnak az iszapba, akit-amit csak érnek.

Így járt a zuglói rovásverseny vietnami származású győztese is. A Galamus tollnoka rasszista megjegyzésektől sem riadt vissza, a Népszava firkásza pedig csak hozta a lap szokásos formáját – valahol a bányászbéka alsó fele alatt.

Papcsák, a rovással (Népszava)

Itt, és most hívom fel a Népszava olvasóinak figyelmét, hogy, ha kedves az életük, de legalábbis a szabadlábuk, eszükbe ne jusson kommenteket írni jelen sorokhoz! Ha házkutatás és előállítás nélkül szeretnék megúszni ezt a hétvégét, jobban teszik, ha észre sem veszik ezt a cikket, vagy ha mégis, akkor következetesen, és nyomatékosan maradjanak erős tagadásban.

Papcsák Ferencről is lesz szó, aki a kalapjára hullott galambszar miatt is képes a Terrorelhárítási Központ segítségét kérni. És, akiről csak kriptokommunista besúgók merik állítani, hogy már harmadszor zsigamarcelleztette le az utcáját. Pedig csak egyszer-kétszer.

Leghelyesebb, ha önök elolvasás előtt elégetik a lapot!

Vegyük úgy, hogy amit most mondok, azt nem tőlem tudják… Zuglóban élő rokinaim szerint – ez szigorúan csak vélemény! – Papcsák polgármester egy rossz arcú marha. És az én családtagjaim finom gondolkodású értelmiségiek. A kevéssé cizelláltak szerint vonatkozó úr, egy arrogáns idióta – de ez elítélendő szubjektivitás.

(Zugló amúgy – és nem győzöm újra hajlongva hangsúlyozni, a saját feltételezésemmel sem értve egyet – a BVSC ingatlanaiból épp jól tejelő lakóparkot, miegymást akar csinálni, természetesen nem Papcsák polgármester és vazallusai hasznára, hiszen ezt épeszű polgár fel sem tételezheti.)

Akik szerint Papcsák egy hatalmas marha, semmivel nem tudják alátámasztani állításukat, csak arra hivatkoznak, hogy rendszeresen látják, sőt, néha hallják is őt verbalizálni. Meg, hogy csak rossz arcú marhák viselkednek úgy, mint Papcsák, akit tombolán nyertek Kelet-Magyarországról. Mert ott jogerősen elítélték az ő jobbkezét a neki szóló választási csalás miatt.

Hogy is szégyentelenkedtek annak idején a kortesek? “Papcsák Feri bátyánk jó fej!” E botrányos állítás miatt sem lehet engem beperelni, mert ezt a nettó hazugságot is sajátjai terjesztették a kampányban. (Papcsák, a jó fej…. Muhaha!)

Papcsák doktor, aki polgármesterként is ügyvédi luxusverdával jár, dupla parkolóhelyet használ. (Jó, a pénzzel nem jár képesség a kormányzáshoz. Már úgy értem: a Merdzsó-volán tekergetéséhez. Tényleg nehéz manőverezni három Zil teherautónyi helyen.)

Papcsák – a két lábon autózó rokonszenv – imádja az internetet. Szinte minden felhasználóját bitóra küldené, tiszta szerencse, hogy a hatóság csak a Népszava felhasználóit tálalja fel neki nyilvános kivégzésre.

Vidám pogrom lesz, tessenek minél többen jönni!

A klotyófalak-szerte olvasható állítás: a “Papcsák hüje!” tényrögzítés hamarosan tilalomként az Alaptörvénybe kerül, együtt a Klubrádióval.

De most önszorgalmú “Feri bátyánk” – nem először – igazi közröhej tárgya lett. Bebődült lobbal annó Zugló határain helyezték el elsőként a rovásírásos kerület-táblákat. Most pedig rovásírás-versenyt hirdetett szanaszerte. És “Feri bátyánk” hazaffy serege csúfosan leszerepelt. Az aranyérig jobbikos, lúdtalpig székely, gutaütésig erdélyi versenyzők rondán bebukták a sztorit. Rovásírásban egy vietnámi kislány verte a vérmagyar mezőnyt.

Feri bátyánk! Honnan származunk tehát tegnap óta?

Na, ezért mondtam, hogy ne tessék elolvasni ezt a cikket!

(Népszava – Veress Jenő- eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share