Rovás a Trabanton

alt

A BBC Knowlegde – Varázs Garázs Trabant dekorációs versenyén négy csapat dolgozott négy témán. Rovás is került a Trabira.

 

Trabantok dekorációs versenye a Corvin Plázában

A kiadott tematikák egyike a “Magyar” Trabi elkészítése volt, amelyen a magyar jelképek tömkelegében felfedezhettük a rovást is. A Trabant vezető felőli oldalára Magyar Adorján rovásbetűivel a következő szót írták fel: PULI. Feltehetően a Puli nevű holdjáró szerkezet előtti tisztelgés végett. Ugyan nem a Magyar csapat Trabija nyert, de fő, hogy a rovást nem felejtették ki…

alt

A Magyar Autó – Zöld csapat: Kovács Miklós, Lórán Barnabás Trabarna és Kerényi Ádám

BBC Knowledge Varázs Garázs – 4 csapat, 4 ütem, 4 őrült ötlet (formula.hu)

A BBC Knowledge csatorna, hogy még közelebb hozza magyar nézőihez az igazi Top Gear hangulatot, január 13-tól január 17-ig felállítja Varázs Garázsát a Corvin Plazában. Hétfőtől csütörtökig négy csapat versenyez, akik adott témák szerint, a legőrültebb ötleteiket használva építenek át egy-egy Trabantot. A csapatokat olyan hírességek erősítik, mint Árpa Attila, színész és rendező, Fluor Tomi, énekes, Trabarna, humorista, parodista és az autós hangok utánzásának nagymestere, Szécsi Zoltán, háromszoros Olimpiai bajnok vízilabdázó, Kerényi Ádám, kétszeres magyar és kétszeres európai drift bajnok, Gyutai Adrián, kétszeres magyar bajnok és Alpok-Adria bajnok gyorsasági motorversenyző, Radák János, magyar bajnok és többszörös futamgyőztes drift versenyző, valamint Kőváry Barna, Trabantos ?boruló művész?, Gyorsasági Hegyi Kupa bajnok és Murva Kupa bajnok.

A legőröltebb autóra január 17-én, pénteken 10 és 17 óra között a DIGI Facebook oldalán szavazhatnak az érdeklődők és a Top Gear fanatikusok; az ünnepélyes eredményhirdetésre pedig 17 órától kerül sor a Corvin Plazában.

(formula.hu – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share