Remélem, visszaszerezzük majd!

alt

Így foglalta össze a rajzpályázat 12 éves győztese egy gyermeket, rovás feliratot és Nagy-Magyarországot ábrázoló alkotása üzenetét – bizonyára az országra vonatkozólag.

 

Nincs veszve minden!

Bár nap, mint nap olvashatjuk, hogy a magyar gyermekek “megrontásán” fáradozó ál-pedagógusok, a Néprajzi Múzeumba bújt ál-értelmiségiek hogyan törnek “drágabolgárúr” babérjaira, magyar érzelmű szülők, családok, közösségek és társadalmi szervezetek sikeresen építik fel mindazokat az értékeket, amelyeket az előbbiek csak pusztítani tudnak.

Nemzeti írásunk, a székely-magyar rovás sorsa ma is ugyanolyan mostoha, mint mindig az elmúlt ezer esztendőben bármikor. A mai hatalom azonban nem csak viszolyog a saját írásműveltséggel rendelkező magyarság gondoltatától, de ennek az írásnak még a betűitől is retteg, hol álcázva, hol nyíltan küzd ellenük. Ennek ellenére az ősi írás elemi erővel tör felszínre, s gátat már nem szabhat a fejlődésnek sem tiltás, sem packázás, sem pedig a rováshasználatot ellehetítleníteni igyekvő rúnásító szabvány.

Az elmúlt években megerősödött és folyamatosan gyarapodó rovótársadalomnak pedig az a dolga, hogy minden napra és percre okot adjon a rovásellenzőknek a “rettegésre”!

Remélem újra lesz Nagy-Magyarország

November 11-15 között tekinthető meg az Országgyűlés Képviselői Irodaházának földszinti előcsarnokában az a gyermekrajz-kiállítás, melyet a Jobbik Ifjúsági Tagozata által kiírt “Magyarország az én hazám” című pályázatára érkezett több, mint 200 műből válogattak ki. A kiállított rajzok között sok olyan is található, melyeken névfelirat vagy idézet van, s közülük figyelemre méltóan sok rovással készült.

Nemzeti 1 TV – Hiradó / Rovásos felirat a különdíjas rajzán 3:08-tól

Bizakodásra ad okot a 12 éves Kovács Dóra Borbála nem csak az alkotásban tehetséges, de a szíve és esze is a helyén van … fényévekkel megelőzve az oktatási kormányzatot és valószínűleg legtöbb tanárát is.

alt

Kovács Dóra Borbála 12 éves – Régi-új idők

Beszámolók

(Rovás Infó)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share