Vadvirágmag rovással

Mindig szívesen adunk hírt a rovás mindennapi használatáról. Most egy rovással ellátott csomagolású vadvirágmagról kaptunk értesítést.

 

Vadvirágmag – Rovás és magyar virágminták a csomagon

Magyar Adorján rovásjeleit alkalmazza a tervező a vadvirágmag csomagolásán. A szintén magyar virágmintákat a rovás nagyon szépen kiegészíti. Remélhetőleg minél több hasonló díszcsomagolást látunk a jövőben.

Termékismertető:

 A virágmagvak magyarországi gyűjtésből származnak, fajösszetétel latinul szerepel a borítón. A 14 különböző, Magyarországon honos növény magvain kívül, a díszcsomagolás magyar kultúrát is közvetít a sárközi népi motívummal és a székely-magyar rovásírás feltüntetésével. A termék különleges a magyar ajándéktárgyak, ajándékötletek piacán. Igényes, egyedi borítója grafikus munkája.


A mag szinte minden ősi kultúrában jelen van, mint a kezdet, az újjászületés, de az élet, az örök körforgás, életerő és lehetőségek szimbóluma is. Ebben a megközelítésben a Magyar Vadvirágmag Keverék különösen alkalmas ballagási és esküvői ajándéknak, ajándék-kísérőnek is. Utal a diákévek megszűnésére, befejezésére és valami új, más minőség, új életfeladat kezdetére. Menyegző alkalmával pedig jelképezi magát az új életszakaszt és gyermekáldást is.

Kapcsolódó cikkek:

Share