Móri borvidék – rovással

Székely-magyar rovással is olvasható a móri borvidékről szóló DVD. A kiváló ötlet tovább erősíti a nemzeti írás alkalmazását a mindennapi életben, a gazdaságban.

 

A móri borvidék és a Vértes kincsei (eredeti cikk itt)


Az alábbi hirdetés a 9 nyelven (írással), köztük a rovással is olvasható, a móri borvidéket ismertető könyvről, DVD-ről szól:

“Örömmel tájékoztatom, hogy irodánkban már megvásárolható A Móri Borvidék és a Vértes kincsei fotóalbumkönyv DVD melléklettel! A Móri Borvidék és a Vértes kincsei 96. oldalas fotóalbumkönyv DVD melléklettel. 9 nyelvű (magyar, angol, német, rovásírás, olasz, japán, spanyol, szlovák, orosz)! Keménykötésben, arany felirattal; a képek többségét Hrubos Zsolt készítette, a DVD-t a Móri Városi Televízió készítette korábban, méltó melléklete lett kiadványunknak, ezzel is még nívósabbá emelve. Ára: 1990 Ft.

Igazi ajándékkönyv, vagy otthoni lapozgatnivaló fényképalbum csodás vidékünkről. Benne: Mór és Csókakő, Károlyi Kastély, Balinka, Isztimér, Magyaralmás, Pusztavám. Megvásárolható a Móri Borvidék TDM Egyesület Turisztikai Iroda és Ezerjó Portékák Ajándékboltban (Mór, Táncsics Mihály utca 1.).”

(Móri Borvidék Info)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share