Forrai Sándor kiállítás – Pécs

Dr.  Petre András kiállításán még nem tudott szerepelni, de most már látható lesz Forrai Sándor várva várt vándorkiállítása Pécsen, a Művészetek és Irodalom Házában!

 

Rováskiállítás – Pécs

 

A Pécsi kulturális fővárosban idén ősszel immár két kiállítást is szerveztek a rovásról. A legutóbbira Őriné dr. Fodor Márta, a Pécsi Városszépítő és Városvédő Egyesület vezetőségi tagja, a kiállítás szervezője hívta meg a székely-magyar rovásírás iránt érdeklődőket 2010. december 15-én (szerdán) 15 órára a Művészetek és Irodalom Házába (Pécs, Széchenyi tér 7-8. A Forrai Sándor Vándorkiállítás megtekinthető 2010. január 15-ig.

Tiszteletbeli fővédnök Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke (Fidesz), védnökök Pécsi Városszépítő és Városvédő Egyesület, Forrai Sándor Rovásíró Kör

A kiállítást Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő, Pécs. M.J. Város Önkormányzata Oktatási és Kulturális Bizottságának elnöke, Szakács Gábor, a Forrai Sándor Rovásíró Kör vezetője, valamint Friedrich Klára rovásírás oktató és kutató nyitotta meg.

(Rovás.info)

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Share