4000+ ismerős a Facebook-on

Ismerőseink száma a Facebook-on meghaladta a 4000-et. Örülünk, hogy ennyien kedvelik a Rovás Info-t, s reméljük, hogy nemzeti írásunk közössége tovább növekszik, de 5000 a felső határ…

 

Facebook – Rovás Info-nak 4000+ ismerőse van

A közösségi portálok fontos részét képezik nem csak a népszerűsítésének, hanem magának a tartalomfejlesztésnek is. A Rovás Info csapata próbál lépést tartani a technológia fejlődésével és a naponta firssülő hírek szerkesztésében a linkek kapcsolását, fényképek és mozgófilmek, valamint interaktív térkép beillesztését is alkalmazza.

Oszd meg te is!

A rováshírek megosztása sokféle módon történhet. Az RSS befűzése némi szakértelmet igényel, de saját oldaladon automatikusan jelenhetnek meg a Rovás Infó hírei. A Facebook oldalon lehet “tetszik”-elni az egyes cikkeket, de egyenként is feltehetők a személyes oldalakra. Újdonság, hogy a Rovás Info híret követni lehet a Twitter-en is.

Rovas Info oldal

Lassan elérjük a Facebook által egyéni felhasználóknak engedélyezett határt ezért megnyitottuk a Rovás Info “oldalt” is (http://www.facebook.com/pages/Rovás/198427560167256), amelyhez csatlakozva szintén elérhetők és kommentálhatók cikkeink.

Egyéként az ismerősök számának maximalizálása úgy tűnik magának a Facebooknak is problémát okoz, ezért pár napja lehetőség van az ismeretség visszaigazolása nélkül feliratkozni a “subcribe”-ra kattintva néhány felhasználói oldalra, így a Rovás Infó-ra is.

Katt

Fontosak számunkra a Rovás Info oldalon a portál egyes cikkek illetve a kattintással jelzett tetszési aránya, mert segít összeállítani azokat a híreket, amelyek a leginkább érdeklődésre tartanak számot. A cél az, hogy minél többen ismerjék, szeressék a rovást, illetve minél szabadabban és a kor igényeinek megfelelően tudják alkalmazni nemzeti írásunkat. 

Üdv minden kedves Ismerősünknek!

A csapat @ Rovás Infó Smile

 

Kapcsolódó cikkek:

Share