3000+ ismerős a Facebook-on

Ismerőseink száma a Facebook-on pár napja meghaladta a 3000-et. Örülünk, hogy ennyien kedvelik a Rovás Info-t, s reméljük, hogy nemzeti írásunk baráti közössége a jövőben is növekszik.

 

Facebook – Rovás Info-nak 3000+ ismerőse van

A közösségi portálok fontos részét képezik nem csak a népszerűsítésének, hanem magának a tartalomfejlesztésnek is. A Rovás Info csapata próbál lépést tartani a technológia fejlődésével és a naponta firssülő hírek szerkesztésében a linkek kapcsolását, fényképek és mozgófilmek, valamint interaktív térkép beillesztését is alkalmazza. Az újdonságok hírkövetővel felkerülnek többek között a Facebook-ra és a hírmegosztókra is.

Büszkeség tölt el bennünket, hogy a rovásírás iránt érdelkődők “határtalanul” kedvelik olalainkat a Kárpát-medencében és azon túl is.

Nem egyszerű persze a Web2-es munka. Voltak nehézségek a FB-n is (letiltás, etc), de a Rovás Infó csapata igyekszik a lépést tartani a technikával és izgalmas tartalmakkal segíteni nemzeti írásunkról szóló ismeretterjesztést.

Fontosak számunkra az egyes cikkekhez és képekhez fűzött megjegyzések, illetve a kattintással jelzett tetszési arány, mert segít összeállítani azokat a híreket, amelyek a leginkább érdeklődésre tartanak számot. A cél az, hogy minél többen ismerjék, szeressék a rovást, illetve minél szabadabban és a kor igényeinek megfelelően tidják alkalmazni nemzeti írásunkat. Így válik – a majdnem végleg poros múzeumi tárlókba száműzött – saját írásunk ismét ÉLŐ ROVÁSsá.

Köszönettel vesszük, ha ezt a kis “évfordulós hírt” megosztják, hogy minél több barát, érdeklődő honlapjára felkerüljön!

Üdv minden kedves Ismerősünknek!

A csapat @ Rovás Infó Smile

 

Kapcsolódó cikkek:

Share