HVG rovástermék ötletei

Érdekes, amikor a magyar hagyományok iránt oly érzéketlen firkászok kezdenek ötletelni rovásos termékeken – azt hiszik, hogy ezzel nevetségessé teszik azt. 

Így robban be egy sikersztori: mi jöhet a 2Rule után? (hvg.hu)

Villámrajtot vett Mészáros Lőrinc sportszergyártó cége, a 2Rule ismeretlenül is hódít a klubok körében, ez pedig beindíthatja a kreatív energiákat. Ha a felcsúti üzletembernek sikerült, másnak miért ne sikerülhetne? Elképzeltünk pár lehetséges márkát és rövid termékleírást is adtunk hozzájuk.

Boss Sleepy/Dreamy
Az Álmos vezérről elnevezett relaxációs applikáció a sportolók pihenését szolgálja, a megjelenítés opcionálisan rovásírás is lehet. Érdekessége, hogy átállítható élénkítő üzemmódba is, ekkor egy kis kanül segítségével migránshíreket juttat a bőr alá napi kétszázszor, kis adagokban. A nyugtató változatnak Harrach Péter a reklámarca, az élénkítőnek pedig Németh Szilárd.

R-pád (értsd: Árpád – a szerk.)
Rovásírásos fatablet, amelybe bele van égetve pár hasznos alkalmazás: térkép, Németh Szilárd interaktív receptkönyve és Soros Györgyre optimalizált Wolfenstein lövöldözős FPS-játék. Természetesen a netügyekben kompetens Deutsch Tamás vállalta a termék népszerűsítését.

(hvg.hu – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Share