Ezo-biznisz – rovás és jóslás

alt

Az ezo szélhámosságok területén is megjelent a rovás. Most “jósok” hirdetik magukat vele. Legyünk óvatosak!

Sírjunk-e vagy nevessünk?

A rovásműveltség kutatásában és alkalmazásában eddig sem volt hiány az “injekciósok”, önjelölt rovásguruk, mindenféle “szakértők” és egyéb futóbolondok tekintetében. Most már a jóslás területén ügyködő szélhámosok is felfedezték maguknak ősi írásunkat.

A derűlátó hozzáállás szerint ez azt jelzi, hogy a rovás egyre inkább hétköznapjaink része, a közgondolkodás (vagy éppen annak hiánya) meghatározó eleme. Mindenesetre célszerű óvatosnak lenniük a rovóknak, nehogy az ezo-szálhámosok emelt díjas telefonjaiba fussanak, vagy egyéb csalás áldozatai legyenek. Példaként itt egy – a reklámoktól megtisztított – próbálkozás.

(Rovás Info)

Ezek a rovásírás-jelek szerencsét hozhatnak!

Ezek a rovásírás-jelek szerencsét hozhatnak!

A rovásírást a magyarok több csoportja is használta, de mindennapi használatra alkalmas írásként a székelyek őrizték meg. Ez egy napjainkban is használatos írás.Legtöbb esetben titkosírásként jelenik meg, és hagyományápolásból, de mivel ősi írás, ezért mágiák során is nagyon szívesen alkalmazzák.

Ősi erejének köszönhetően alkalmas a szerencse bevonzására is. Érdemes tehát ezeket a szimbólumokat fába vésni, kőbe vésni vagy kőre írni, illetve gyertyába is lehet karcolni.Fontos, hogy pontosan meg kell fogalmaznunk, milyen szerencsét szeretnénk: anyagi, egészség, szerelem, akár váratlan öröm vagy váratlan pénz.

Amikor ez megtörtént, természetesen nem elég csak egy szimbólumot használni, és várni a csodát. Általában pár hetes folyamat a rovásírás használata, például egy szerencse talizmánhoz, ugyanis több szimbólumot kell alkalmaznunk, pontosan meghatározott sorrendben. Tehát egymásra épülnek a jelek, ezzel erősítve akaratunkat. Ahhoz, hogy tudd, mely jeleket kell alkalmaznod és milyen sorrendben, szakemberhez kell fordulnod, aki jártas a mágia területén.

(Astro24 – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share