Tervezz rovásos cégért!

alt

A Pilis Alkotó Kaptár Egyesület immáron hagyományosnak mondható képzőművészeti pályázatára 2012-ben is emberközeli témát választott. Saját- és családnév, cég- és helységnév rovásművészeti megjelenítése. Részvételi díjas pályázat!

 

 

Mottó: 
Vésd a kőbe,
nyomd agyagba,
ródd a fába,
vágd botodba,
jegyezd léted,
fesd templomra
üzenj égbe!


A rangos, országszerte ismert művészeti megmérettetésre szeptember 20-ig lehet jelentkezni. Részletek alább!

Képzőművészeti pályázat

SAJÁT és CSALÁDNÉV, CÉG- és HELYSÉGNÉV ROVÁSMŰVÉSZETI MEGJELENÍTÉSE címmel a Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület szabad beadásos alkotói pályázatot hirdet Pilisi, Pilis környéki és Budapesti, a képzőművészetek valamennyi ágában tevékenykedő művészek és önkormányzatok, vállalkozások és intézmények részére.

Beadható alkotónként 2 db műtárgy műfaji és technikai korlátozás nélkül. Az alkotásokat kiállításra kész állapotban kérjük és olyan műveket várunk, amelyek logóként, címerként, pecsétként illetve cég- és helységtáblaként használható.
A beadott művek illetve azok digitális képe bizonyos feltételekkel ill. formában a 2012. október 3-7-i országos Civilkomp Civil Kommunikációs Platformon is kiállításra kerülnek a BNV-n. 

A pályázatot szabad beadásos rendszerben a beküldött anyag zsűrizésével rendezzük meg. A legértékesebb műveket díjakkal jutalmazzuk, valamint alkotóik automatikusan részt vehetnek a Pilis Hangja 2012 díjpályázaton. Az Egyesület elnöksége által felkért független szakmai zsűri által kiválogatott alkotásokat 2012. szeptember 22.-én 16 órakor mutatjuk be Pilisvörösváron a Művészetek Házában, illetve október 3-7. BNV 25-ös konferenciaközpontban.

A pályázatra történő előzetes jelentkezés határideje 2012. szeptember 20. Jelentkezni lehet írásban az egyesület elektronikus postacímén: (pilisiosszhang@gmail.com) postacímén (2094, Nagykovácsi, Gémeskút u. 23.) vagy telefonon (20/ 447 3470).
A pályázati díj (alkotásonként 9.500 Ft ), mely a MagNet Bank Pilisi összhang alszámla 16200137-00146717 számlájára átutalással illetve a mű beadásakor személyesen fizetendő.

A digitálisan készült műveket illetve a nagy alakú alkotások digitális fényképét a pilisiosszhang@gmail.com címre lehet megküldeni a pályázati díj átutalásával párhuzamosan.
A művek személyesen történő beadása pedig előzetes egyeztetéssel,
2012. szeptember 20. Helye: Művészetek Háza, Pilisvörösvár, Fő utca 82. 
A zsűrizés időpontja: 2012. szeptember 21.
A zsűri elnöke Dudás László Sándor tipográfus, festőművész
A zsűri döntéséről 2012. szeptember 21-én adunk tájékoztatást. Az el nem fogadott műveket 22-e után adjuk ki.

A zsűri által odaítélt díjakat a Pilisi Összhang Összművészeti Parádé keretében rendezett kiállítás ünnepélyes megnyitóján adjuk át. A kiállítást a helyi és a szakmai nyomtatott és digitális médiában népszerűsítjük, illetve (alkotói egyeztetéssel) közös digitális anyagot is készítünk a kiállított művekből.

A Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület várja a pilisi művészek, intézmények, vállalkozók, szervezetek jelentkezését és eredményes alkotó munkát kíván! Szervezetek részvételi igénye esetén művészpartnereket ajánlunk.

Nagykovácsi, 2012. augusztus 21.
Nemeskéri Klára zeneszerző, közösségfejlesztő az egyesület elnöke

További információ:
Általános: pilisiosszhang.hupont.hu
Aktuális: facebook: PILISI ÖSSZHANG ÖSSZMŰVÉSZETI PARÁDÉ
Szakmai: facebook: ROVÁSMŰHELY

 

Kapcsolódó cikkek:

Share