Újdonság – rovás házszámtábla

altSiker a rovás helynévtábla, így nem meglepő, hogy új rovásalkalmazások iránt is nő az érdeklődés. Rovásos házszámtábla Ajkáról.

 

Csodás ajándékozási lehetőség: rovás házszámtábla

Nemzeti berkekben sokan tudják, hogy a Rovás Alapítvány által indított és országosan koordinált rováshelységnév-táblák állításához az egységes rovás településjelző táblákat Ajkán, a Bartók Béla úton gyártja egy 100%-os magyar tulajdonú kisvállalkozás. Veszprém megyében Kislődön és Pápa-Tapolcafőn avattunk már egységes rovásos településjelző táblát, Dabronyban a nyár folyamán fából faragott rovásos településtáblákat állított a Jobbik Dabronyi Helyi Szervezete. Február 12-én pedig Tüskeváron adtuk át hivatalosan a helyi nemzeti radikális képviselők által kezdeményezetett és a tüskevári önkormányzat által felállított rovásos településjelző és köszöntőtáblákat.  

A Rovás Alapítvány kezdeményezésére a Respokt Team Kft. néhány hónappal ezelőtt új projekttel rukkolt elő: rendelhetők már azok a rovásos utcanévtáblák is, melyeken a település címere, neve és az utca latinbetűs jelzése mellett rovással is feltüntetik az épület pontos címét.
altalt
Rendelés leadható:
Respokt Team Kft.
 
A Respokt Team Kft. gyártotta le többek között azokat a táblákat is, melyek rovással is jelzik a Jobbik Magyarországért Mozgalom három újonnan nyílt körzeti irodáját Dabronyban, Devecserben és Tüskeváron.
 
Keserű tény azonban, hogy miközben Ajka település rovásos helységnévtáblája – tekintettel az ajkai székhelyű gyártóra – a 3-as számot kapta, a Jobbik Ajkai Alapszervezete pedig már le is gyártatott kettőt a kihelyezendő táblák közül, az mszp-s többségű ajkai önkormányzat, és a város jegyzője azonban 2011 nyara óta halogatja a táblák kihelyezéséhez szükséges tudomásulvételi nyilatkozat aláírását.         
  
Ferenczi Gábor – elnök

Jobbik Veszprém megye

(Jobbik.hu – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share