I. PIHE Hagyományőrző Gyerektábor

Augusztus 23-tól 27-ig rendezzük meg az I. PIHE Hagyományőrző Napközis Gyerektábort Piliscsabán, melyre szeretettel várunk minden 10 és 14 év közötti gyermeket. (rovatmagazin.hu)


Hagyományőrzés és rovás

A tábor naponta 8-tól 18 óráig tart, kivéve a csütörtököt, amikor a tábortűz és a szalonnasütés miatt elnyúlik a búcsúeste. Ezen az éjszakán igény esetén alvóhelyet is biztosítunk!

Programok:
Tradicionális íjászat, rovásírás, batikolás, nemezelés, bőrözés (pl. íjász alkarvédő készítése), erdei túra (a Pilis állat és növényvilága), néptánc, népi játékok, tábortűz, vetélkedő, tanyalátogatás (ismerkedés őshonos magyar háziállatokkal), stb.

Helyszín: Piliscsaba

Részvételi díj: 20.000 Ft/gyermek (két testvér esetén összesen 35000 Ft, három testvér esetén összesen 52000 ft)
(A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést, mely során külön figyelmet fordítunk arra, hogy kiváló, magyar élelmiszerekből készítsük a reggelit, ebédet, vacsorát a gyermekeknek – lehetőleg közvetlenül a termelőtől vásárolva)

Jelentkezési határidő: 2010. június 30.
Tervezett létszám: max. 20 fő

A táborban való részvételhez orvosi igazolás szükséges! A szükséges ?felszerelésről? (bakancs, esőkabát, stb) a résztvevő gyermekek szüleit időben tájékoztatjuk!

Elérhetőség:
Tel.: +36-20-476-16-27
E-mail: pilisiijaszok@gmail.com
www.pilisiijaszok.neobase.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

Share