Matematikát csak rovásírással!

A választás eredményétől sokan nem kapnak levegőt, s azt hiszik, mostantól rovással kell matematikát tanulni… Kár hogy a rovásnak nincs helye a NER-ben.

Tiltsák be a józan észt, avagy matematikát csak rovásírással!

(…)

Mert ez szinte klinikai képlet. És azért is lesújtó, mert Váncsa István nem csak az úgymond anyaországi szellemi szintről és elvakult választóról ad látleletet, hanem a szlovákiai magyar fidesznyikekről is. Például. És általában a minden hülyeséget benyaló, populistaimádó választóról is, bárhol a világon.

Épp ezért, visszatérve Petőcz Kálmán példájához, szerintem is tiltsák be az arab számokat, sőt, követelem, hogy a matematikát, a csillagászatot, a logikát, az orvostudományt, a földrajzot és a térképészetet, az arab történetírást, az utazókat és az utazást, az építészetet, és az Ezeregyéjszakát, meg az arab irodalmat is, mert ezek olyan migráncs dolgok. Sőt, a józan észt és a filozófiát is, mert az arabok filozófiában is jók voltak a történelem során.

(Vesd össze  Tóta W. Árpád: A zsidó fizikáról In: hvg.hu. )

De, tiltsák be az arab forrásokat a magyar- és a világtörténelem kapcsán, mert ezek is veszélyesek, visszamenőleg is terroristák, és sőt, Germanus Gyula munkásságát is töröljék például. A NER-ben és csatolt részeiben erre semmi szükség, legyen mindenki személyesen Szabolcska Mihály gyermeteg és khm. eccerűen bájos költészete, legyen mindenki segghülye, korlátolt, türelmetlen, gyűlölködő, arrogáns, a végletekig önző és tahó. És nyomorultságában is érezze magát nemzetileg felsőbbrendűnek. Mert az fasza érzés. Az ad tartást, boldogságot, gyarapodást – meg Viktor.

Továbbá javaslom, hogy az igazi magyarok ezentúl nem, hogy arab számokat ne használjanak, de római számokat sem, mert a mocsok olaszok úgyis mindig szidják Viktort a migránspolitikája miatt, és mert Brüsszel, azért.

Az igazi magyarok, most, a csodálatos győzelem után kizárólag rovásírással számoljanak. Esetleg cirill matematikával 😀 – ha van olyan.

Kedves magyar testvéreim, itt is, és ott is, legközelebb a káros zsidó és német és angol és francia – pfejj – kultúráról riogatok majd, és minden másról, ami nem magyar. Addig is jó éjszakát, mindenki térjen nyugovóra Viktor acélizmú csecsén és várja békésen a STOP SOROST, meg a nemzetárulók listájának bővítését.

(Az meg már tényleg ne zavarja a NER emlőin nevelkedett vagy élősködő, a friss győzelemmel túladagolt fideszimádókat, ha netán maga a Fényességes Kalifa dicséri az  iszlám civilizációt, vagy ha netán nemzetbiztonsági szempontból is kockázatos, kétes alakokkal üzletel, arabokkal is,  ill. befogad ilyeneket). Kicsire nem adunk, következetesség, egyáltalán, a gondolkodás csak zsidó trükk, Soros repülőgépek kondenzcsíkjaival mérgezi és permetezi a szegény magyarokat, szlovákokat, lengyeleket. Cseppfolyósított migránsokkal, pára-betolakodókkal.

Boldog agyhalál, építs totális és végleges demokráciát nekünk, Viktor segedelmével, George Orwell rémálma szellemében,  most és mindörökké, ámen.

(parameter.sk – eredeti cikk)

Rovás Infó vélemény

Azt leszámítva, hogy az újraválasztott hatalom tiltotta be a rovás aláírásként való használatát, és nincs nevesítve se az Alaptörvényben, Nemzeti Alaptantervben, de még a Hungarikumok között sem, egész jó ötlet volna, ha a matematikában a görög jelek helyett rovásjeleket használnánk. Viszont ezzel kigolyóznánk magunkat a közös nemzetközi munkából, tehát marad a görög ábécé ismerete. Az arab számok valóban alkalmasabbak a helyiértékes számrendszer jelölésére, mint az összeadásos rendszeren alapuló rovás-számok, így ez utóbbi se valószínű, hogy bevezetésre kerülne, de ettől még van és lehet használni pl. évszámként.

De úgy látszik, mai napig nem képesek megérteni egyesek, hogy a Fidesz által sugallt magyarságképből nem következik automatikusan az, hogy mindent rovással kell írni és újra lóra kell szállni.

Kapcsolódó cikkek:

 

Share