Alárovás – letölthető a támogatói nyilatkozat

Ugye Ön is szeretné, hogy rovással is lehessen aláírni a személyi okmányt? Ehhez adunk segítséget: letölthető a támogatói levél, amelyet aláírva vagy aláróva küldhet vissza.

Támogatás leadása:

Horváth István levelét megírja

Horváth István alárovásos igazolvány igénylésének élharcosa ismét levelet ír, melyhez ezúttal támogatói aláírásokat is gyűjt. Ezek az aláírt vagy alárótt támogatói levelek megnövelik annak esélyét, hogy végre megkaphassa úgy az igazolványát, ahogy szeretné: alárovással.

Persze, ez a támogatói nyilatkozat nemcsak az ő ügyét, hanem remélhetőleg a többi ügyet is elősegíti, hiszen 2014 augusztusa óta akadályozzák az okmányirodák a rovás használatát. Arra kérünk tehát mindenkit, aki a jövőben saját maga is szeretne alárovásos igazolványt, vagy egyetért ennek lehetőségével, az töltse le és írja/rója alá az alábbi támogató levelet (letölthető: PDF). Ezt elég szkennelve elküldeni az alarovas@rovas.info címre, de egyeztetett időpontban Horváth István személyesen is átveszi a támogató nyilatkozatot.

Tamogatoi level v1

 

Mindenki tetszés szerint töltheti ki a fenti levelet – akár teljesen rovással is, de jó a latin betűs írás és aláírás is :-).

Reméljük, hogy minél több támogatói nyilatkozatot tud csatolni Horváth István a leveléhez, amelyet előre is köszönünk!

Van-e már alárovásos személyi okmányod? (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány)

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

(Rovás Infó)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share