Straub Tamás jogosítványa – alárovás

Straub Tamás nem először kapott alárovásos igazolványt. Ezúttal jogosítványt sikerült készíttetnie – az alárovás betiltása utáni 3. esztendőben.

Straub Tamás sikere

Az Okmányiroda ezúttal minden további nélkül kiadta Straub Tamás alárovásos igazolványát, annak ellenére, hogy 2014 augusztusában személyesen Csatári László “tiltotta” be. Jóllehet a törvény nem tiltja, de amit nem tilt, azt egyes csinovnyikok majd jól betiltják Abszurdisztánban.

De lássuk olvasónk örömteli hírét:

A napokban jogosítványomat hosszabbítottam meg és újfent sikerült rovással aláírnom a 2014-ben kiadott alárovásos személyim alapján. Érvényes 2020.03.11-ig.

Mindez azért volt lehetséges, mert a jogosítványon szereplő aláírásnak meg kell egyeznie az érvényes személyin lévő aláírással. Így tehát kénytelenek voltak kiadni, mert ha latin betűs aláírást követeltek volna meg, akkor bizony nem egyezett volna a jogosítványon és a személyin szereplő aláírás… Ez pedig pontosan rávilágít arra, hogy a Csatári-féle “útmutatás” nem kompatibilis legalább egy ügyintézési előírással.

Straub Tamásnak  pedig gratulálunk, hogy még három évig boldog tulajdonosa lehet egy alárovásos jogosítványnak. A többi igénylőt pedig bátorítjuk, hogy próbálkozzanak az igényléssel, hogy részt vehessenek meghosszabbított pályázatunkon.

(Rovás Infó)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share