Sörmagyarok – rovásírásos sörnyitó

alt

Az Európai Baloldal üzenetében a rovás és a sörnyitó is helyet kapott a sörvita ürügyén – Bayer Zsoltról írt cikkükben.

Sörmagyarok

Bayer Zsolt fertőzést kapott. Betegségének tünetei jól ismertek. Az egyike ezeknek a számára nem teljesen tisztázott nemzeti érzésből fakadó gyűlölet minden és mindenki ellen, aki nem úgy értelmezi a hazaszeretet fogalmát, mint az »Igazi« sörmagyarok.

Aki nem áll ki az általuk hazafiasan szürcsölt szentelt sör gyártója mellett, az máris a hazaárulás gyanújába keveredik. Eközben a hungarista és neonáci jelképek mutációival felvonuló csőcselék az egész világ előtt szégyent hozott hazánkra, amikor a Waffen-SS rémtetteit dicsőítették az úgynevezett »kitörésre« emlékezve. Akkor az ébredező sörmagyarok nem siettek törvényt követelni a közélet szennyezése miatt, de már tisztították ősi, rovásírásos sörnyitóikat az »Igazi« sör védelmére.

És ahogy az influenza alább hagyott – talán szövődményként -, újra fellángolt a gyűlölet. Az eddig stratégiai partnerként működő sörgyár »soros« ellenségként lépett elő, amely a visszataszító profitérdekektől vezetve szennyezi a magyar közéletet a vörös csillaggal.

Nem kellenek drámaírók. Az Élet mindent felülmúl. Egy kormány, melynek működése alatt gyermekek százezrei kényszerülnek ingyen iskolai étkeztetésre – mert otthon nincs mit enni -, azzal foglalkozik, hogy sörharcba kezd. Igazi büszkeség tölt el, hogy ezek az elvetemült, táborokba gyűlt bitangok személyes ellenségüknek tekintenek, és József Attilával együtt kiálthatom nekik:

Sziszegve se szolgálok aljas, nyomorító hatalmakat!

Vajnai Attila
elnök
Európai Baloldal

(mandiner.hu- eredeti cikk)

Rovás Infó megjegyzés:

Vajnai Attila nyilván a Heinekent választaná a rovásfeliratos Csíki Sörrel szemben, mert ugye azon van vörös csillag, s amiért sikeresen perre ment Magyarország ellen. De ami késik, nem múlik, köszönjük a tippet a rovásos sörnyitóra. A rovásos öngyújtó kalandjai után ismét egy – baloldaliak által kreált – rovástárgy került népszerűsítésre 🙂

Kapcsolódó cikkek:

Share