Könyvbemutató – Címerekkel írt történelem

Könyvbemutató: nagy érdeklődés a rovásfeliratos címereket tartalmazó kötet iránt. Pécsi L. Dániel kiállításmegnyitója a Magyarság Házában.

Címerekkel írt történelem

Pécsi L. Dániel jelképművész Címerekkel írt történelem – A történelmi Magyarország ország- és nemzetrészeinek címerei, címerleírásokkal, és térképmellékletekkel című album bemutatásán, valamint a Jelképek a Kárpáthazában című kiállítás megnyitóján vettünk részt ma este (2017.01.12) a budavári Magyarság Házában.

A zsúfolásig megtelt díszteremben Csibi Krisztina, a Magyarság Háza igazgató asszonya, Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke és Hafensher Károly, a Református Emlékbizottság miniszteri biztosa köszöntötte a résztvevőket, majd Okos Márton közíró mutatta be a szerzőt és a kötetet, valamint megnyitotta a kiállítást.

A második kiadású könyv megjelentetését és a székely emlékpénzt Kiss András kiadó ismertette. Az emelkedett hangulatot a Históriások: Gy. Szabó András előadóművész és Szabó András lantművész biztosította. Az est végén Pécsi L. Dániel jelképművész dedikálta frissen megjelent kötetét.

Székelyföld rovásos emlékérméje

Frigyesy Ágnes tudósítása és képriportja

(Rovás Infó)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share