Videóüzenet az okmányirodának

Olvasónkat szintén értesítette az okmányiroda – nem kaphat alárovásos igazolványt. Bemutatjuk a levél utolsó perceit. ( Videóüzenet, 16+)

Deák Norbert Gyula levelét megkapta

Gyula gyakorló rovóként szeretett volna alárovásos igazolványt igényelni az okmányirodától. Az alábbi történetet mesélte el, miként reagált a levélre, első felindulásában:

Éppen a születésnapomra kaptam meg az elutasító levelet az okmányirodától.  Kicsit elvesztettem az önuralmam, igazából széttéptem, majd lefújtam egy fertőtlenítővel a budiban aztán amíg 🔥 lángolt lehúztam. Erről felvételt is készítettem, ahol a lényeget felolvasom, és előre is elnézést kérek, mert indulatos lettem a levél ✉ olvasásától.

Az alábbi felvételt készítette Deák Norbert Gyula: Sok van a hatalom rovásán!

Videóüzenet (Deák Norbert Gyula megkapja a levelet az okmányirodából, 2016.09.15)

Ideiglenes igazolvány

Az ügy nem előzmény nélküli. Sikerült neki 2016 augusztus 19-én ideiglenes igazolványt igényelnie és kézhez vennie a gyömrői okmányirodában. Ezen természetesen rovásos az aláírása. Az ideiglenes igazolvány hátulján szerepel az indoklás: Nincs érvényes személyazonosításra alkalmas igazolványa.

deak-norbert-gyula-ideiglenes

Rovás az ideglenes személyi igazolványon – egyszer lehet, másszor nem…

Rovásos személyi okmányok

Várjuk továbbra is olvasóink beszámolóit, tapasztalatait az alárótt személyik okmányokkal kapcsolatban és szintén várjuk még az elkészült okmányok képeit.

Pályázzon saját történetével, alárovásos személyijével! A pályázatról itt olvashat bővebben!

uzenjunk_800px_latin_2

(Rovás Infó)

Kapcsolódó cikkek:

Share