Migránsok és UFO-k – nem ismerik a rovást

Szánalmas, amikor a migránssimogató blogger a szíriuszi UFO-kat és a rovásírást rántja be az inváziót bagatelizálandó.

TUDTA? JÖNNEK A MIGRÁNCS UFO-K!

A földönkívüliek már a spájzban vannak, többször el is rabolták a magyar kormány egyik vezető biztonságpolitikai szakértőjét. Meg kell védeni a magyar embereket az ufóktól!

parlament_ufo

Az biztos, hogy a földönkívüliek – akik nyilván nem keresztények, legfeljebb szcientológusok, és a rovásírást sem ismerik – minden áron Magyarországra akarnak betelepedni. Elvégre Magyarország mindenkinél jobban teljesít, itt van a Kánaán, nem a hanyatló Nyugaton. Ráadásul a Föld szív-csakrája is itt van nálunk, a Pilisben.

Szerencsére Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő – aki Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanít és a köztévében meg a TV2-n szokta magyarázni, milyen veszélyesek a migráncsok – már kiismerhette őket, hiszen saját bevallása szerint több alkalommal is elrabolták, megvizsgálták, megdolgozták a szürke földönkívüliek. Nyilván rájött ő is a megoldásra, ami – ismerve az előzményeket – olyan mint Kolumbusz tojása.

Pengés szögesdrótot kell építeni a fejünk fölé is, elvégre az UFO-k nem Szerbia felől jönnek, hanem az égből akarnak leszállni. Ezt a fontos munkát bizonyára rábízhatjuk majd Mészáros Lőrinc valamely cégére. Habony Árpi meg készítheti nekik a kék plakátokat, népszavazást is lehet tartani, hogy megüzenjük Brüsszelnek, no meg Sorosnak és a norvégoknak: nem kérünk a földönkívüliekből!

Egy baj van csak: ez most jutott eszembe és fogalmam sincs, mi a véleménye erről a biztonságpolitikai szakértőnek,s egyáltalán mi következik ebből. Az igazi, nagyon magyar magyarok is UFO-k! Elvégre a Szíriuszról származnak…

(Gépnarancs.hu – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share