Konok Péter: még rúnább, még rovásabb

A Huppa bloggere – Konok Péter, úgy gondolja, eljátssza a turbómagyart. Vajon merné-e “feltalálni” más nép írását is?

Konok Péter: még rúnább, még rovásabb 

Kérem szépen, én feltaláltam egy ősi magyar írást!

Ez az én ősi magyar írásom annyira ősi, hogy egyenesen a legősibb (sokkal, de sokkal ősibb, mint más, hasonló ősi magyar írások), és annyira magyar, hogy például az ilyen szavakat, mint “sábeszdekli”, vagy “csóró”, netán “felvilágosodás”, le sem lehet vele írni, mert ezek egyszerűen idegenek a belső nyelvi kohéziós logikájától, amit pedig bármilyen erjedésre képes anyagból le lehet párolni, de lótejből vagy használt gumicsizmából a legautentikusabb.

Ez az én ősi, magyar írásom (ősi magyar nevén Ősmaíhr – a “h”, persze néma, de olyan suméresen néz ki tőle, hogy meg kell a szívnek szakadni!) ősibb még a “székely-magyar rovásírásnál” is, pedig már a boszniai piramisokra is azzal írták a szíriusziak, hogy “Jegypénztár”, meg “A lift nem működik”.

Szóval, az én írásom azért ősibb, mert létezik egy titkos feljegyzés, amely Ősmaíhr rúnákkal, de jövőidőben írja le a világ teremtését!!!! E feljegyzés léte cáfolhatatlan bizonyosság!!!!!!! (én magam írtam), csak eltitkolják a világ népei elől (én magam titkolom el, mert igen ittasan, erősen illuminátus állapotban írtam, és a világ népeinek semmi köze hagymázas látomásaimhoz).

Így, bár az Ősmaíhr megfelelő eszköz bármilyen nyelvi kommunikációhoz (intőt csakúgy lehet vele írni, mint tablófeliratokat, kulcsregényt vagy ősi magyar paprikáskrumpli-recepteket), de mégis egy (egy!? A!!!) Szent Szakrális Nyelv, amely csak egy Hermetikus Kulcs birtokában sajátítható el.

Ezt a Hermetikus Kulcsot (egy 16 számjegyből álló organikus számsort, amely az Embert és a Világot jelképezi) egy atlantiszi templom talapzatán találta meg kínai bölcs aszkéták és haiti vudu rúdtáncosok egy valószínűtlen, de vidám expedíciója a Gézus Párthus Herceg születése előtti 13. században. A titkos szám (némileg meglepő, de felettébb praktikus, csodás módon) megegyezik azzal a bankszámlaszámmal, amelyre egy kisebb összeget utalva Önök postafordultával hozzájuthatnak az “Ősmaíhr – az Univerzum és a Magyarság Eredeti Nyelvének Rúnái (Androidra és MS Windowsra)” című úttörő munkához; sőt a mai napon az első ötszázezer megrendelő mellékletként még egy ufónyelvű “Engem vigyetek el, ne Júliát!” feliratú jelvényt is kap, Pataky Attila személyes ajánlásával.

(huppa.hu – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share