Rovásírás meg kolbásztöltés…

alt

A kormányt szapulók mindig előveszik a rovást, ha a Fideszről beszélnek. Pedig annyira van a 2 dolog egy helyen, mint a vega étrend és a kolbásztöltés.

Megállt a növekedés!

Akkor mi van?

Körülbelül ennyi a Fidesz szavazók vagy kommentezők reakciója a hírre, ez az egész egyébként is csak egy trükk arra, hogy szegény Viktorunkat rossz színben mutassák be. Meg egyébként is mi ez az egész marhaság, minek ide nemzetközi mutatószám, összehasonlítás, minek ide az EU aki csak a sz@rt kavarja. Elég nekünk a zseni, majdnem Nobel-díjas Matolcsink, meg a banga Varga, aki felüljárót tud építeni Karcagra, meg kétéves vitát elkerülő költségvetést.

Ez kell a magyarnak meg rovásírás, ja meg kolbásztöltés, Betyár-sereg, meg Goj-motoros, meg itthoni csend, migráns nélkül. Nem az a baj, ha rohad a magyar, hanem az, hogyha ezt nem hagyják neki tenni, na még inkább, ha azt magában akarja tenni.

Őrület ami itt zajlik, kisvasutat építünk 900 millióból, háromszor adunk át létesítményeket, háromszoros áron csinálunk úszó világbajnokságot, majd erre a kivéreztetett, kirabolt, dinamikáját vesztett gazdaságra olimpiát akar a drága és hőn szeretett vezérünk. Én nem szeretném megérni azt a gazdasági és morális tragédiát amit ránk ránt ez a becstelen világ.

(civilhetes.net – eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share