II. Székely Fesztivál beharangozó

A tavalyi Székely Fesztivál immár hagyománnyá vált a Millennárison, idén már erőteljesebben jelen lesz a rovás is.

II. Székely Fesztivál  2016. május 5-8.

Az idei Székely Fesztiválon a kiállítók standján rovással is kikerülnek a bemutatandó termékek illetve vállalkozások nevei. A szervezők idén a székely szimbólumok hangsúlyosabb megjelenítésére törekednek, így a kiállítók rovásfeliratokkal valamint székely zászlókkal készülnek. A rovásfeliratok elkészítését és kivitelezését a Rovás Alapítvány vállalta.

Reméljük, hogy a rovásfeliratok is hagyományt teremtenek, s nemcsak a termékeken, de már a vásárokon is bátran használják majd a rovást, mint marketingeszközt.

Keress minket!

Idén a Rovás Alapítvány is jelen lesz a Székely Fesztiválon, ahol a kapcsolatépítés és a szaktanácsadás mellett az alapítvány kiadványait is lehetőség lesz megvásárolni. Minden érdeklődő kap rovás-ABC szórólapot. Szakmai kérdéseben szintén állunk fesztivál közönségének rendelkezésére.

Rovás a mindennapi életben

A Rovás Alapítvány standján külön várjuk azokat az érdeklődőket, akik vállalkozásaikban, a gazdasági életben és a hétköznapok egyéb területein kívánják alkalmazni a korszerű székely-magyar rovást. Termékfejlesztés, arculatépítés, kulturális hozzáadott értékek, kreativitás – ezek csak példák azokból a kulcsszavakból, melyek mentén közösen tudjuk fejleszteni nemzeti írásunkat, biztosítva annak funkcionális használatát a jövőben is.

(Rovás Infó)

Kapcsolódó cikkek:

Share