Parászka – Elegük van belőle

Az SzDSz-es holdudvar erdélyi képvelőjének ámokfutását elégelték meg a székelyek. Parászka rovás-fóbiájáról is hírhedt.

Öntisztulás kell

Mindennaposak az ország, a nemzet sok közösségének panaszai, hogy a bomlasztó, kártékony méregkeverők keserítik meg az élet szinte minden területét. Akik persze folytathatják a rombolást mindaddig, míg a panaszkodók csak siránkoznak, de nem tesznek ellenük semmit. A megoldásig az út ritkán egyszerű, de az első lépéshez elég a bátor kiállás.

Erre példa Ferencz Zsombor kezdeményezése, amelyben legalább néven nevezte az erdélyi sajtó egyik hivatásos magyargyűlölőjét, aki a magyar és székely értékek, közösségi törekvések elleni uszításával már bőségesen kiérdemelt egy életre szóló Soros-ösztöndíjat.

Természetesen Parászka a rovást sem kíméli, annak lekicsnylésében, gyalázásában, illetve ideológiai nővére, Sándor Klára propagandamunkájának népszerűsítésében szorgoskodik évek óta, igencsak rázogatva a legendás “pofonfát”.

(Rovás Info)

Elegünk van Parászkából!

Ezúton szeretnénk felkérni az érintett személyeket, akik közvetett vagy közvetlen formában médiafelületet biztosítanak a magyarellenességéről elhíresült – jelenleg Marosvásárhely közelében élő – újságírónak, Parászka Borókának, hogy lehetőségük szerint, ne járuljanak hozzá a bomlasztó, közösségromboló és általános ellenszenvet kiváltó cikkeinek, műsorainak, üzeneteinek a népszerűsítéséhez. Könnyen körülírható az a kis csoport (és a facebook-on is lekövethető), amely vevő még a Parászka-féle üzenetre: a balliberális magyarországi ellenzék maradéka, illetve annak kis létszámú erdélyi hozadéka.

Az erdélyi magyar közéletben nincs szükség a behozott ideológiák erőszakos meghonosítására, a nemzeti értékek kigúnyolására, a székely autonómiatörekvések – magyarok által irányított – megakadályozására, a közösségi érdekek lenullázására. Parászka, az eddigi ideológiai vesszőfutását mindössze az őt tudatosan befogadó és felfuttató sajtóorgánumoknak köszönheti, de mivel egyre agresszívebben és egyre sértőbben támadja mindazt, ami erdélyi és magyar, legyen az szimbólum, állampolgársági jog vagy Wass Albert regény, most már elegünk van az erdélyi magyar közéleti szerepléséből. Elég!

Ferencz Zsombor

(Petíciók – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share