Bevándorlás és a nemzeti értékek védelme

A bevándorlás okozta válság kapcsán egyre többen ébrednek rá, hogy a szilárd nemzeti identitás az alapja bármely közösség önvédelmének.

Civilizációs kihívások – nemzeti értékek

Európa elözönlésére nem képes választ adni az EU vezetése, jelenlegi politikai elitje. Magyarország megpróbált tenni a védelem érdekében valamit – ami messze nem a teljes megoldás, de legalább az első lépés – , azonban mindezért csak támadást kapott eddig. A belgiumi Flamand Érdek párt képviselői azonban szolidárisak a magyarokkal, akik önvédelmi erejének egyik kulcsát az erős nemzeti önazonosságban látják.

Nem véletlen, hogy nemzeti írásunk léte és megbecsülése azonnal felkeltette a flamand képviselők érdeklődését, akik büszkén vettek részt Beremend városban a Beremend, Baranya megye és Magyarország táblák átadásán. Ígéretet tettek a rovásműveltség népszerűsítésére is saját országukban.

Anke Vandermeersch és Filip Dewinter nyilatkozik a Beremend TV-nek

A politikusok elmondták, néhány hónapja még mindenki Magyarországot bírálta a megépített határvdéő kerítés miatt, már azonban nagyot fordult a közvélemény, egyre többen helyeslik a kormány lépéseit. Belgium azért is érzékeny különösen a kérdésben, mrt ugyan nem határország, de célország a migránsok számára, és mára éppen Belgiumban van az egyik legnagyobb muzulmán közösség, így ők napi szinten találkoznak az ebből eredő problémákkal, ráadásul a múlt heti párizsi terrorsorozat szálai is Belgiumba vezetnek.

(Beremend TV – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share