Rováskártya használók – Bükkábrány

A Rovás Alapítvány rováskártya pályázatán nyertes intézmények, iskolák beszámolóit tesszük közzé. Bükkábrány.

Rováskártyát az iskolákba, könyvtárakba

rovas_kartya_175A korábban kiírt pályázatra közel száz szervezet igényelt rovásos memóriajátékot. A székely-magyar rovást tanító oktatási intézmények (iskolák, óvodák), művelődési házak, könyvtárak és civil szervezetek számára a Rovás Alapítvány 3-3 csomag készségfejlesztő rováskártyát ajándékozott.

Bükkábrány rovástábla avatás és oktatás

Új, rovásírásos helyiségnév táblával gazdagodott Bükkábrány augusztus 29-én szombaton. A tábla avatásának és felállításának alkalmából egy két napos rendezvény sorozatot hirdetett meg a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete.  A Rovás Alapítvány felajánlásának köszönhetően pedig a szervezők hat kötetet juttattak el az iskola könyvtárának “Az élő rovás” című könyvből.

A könyvtárban tartott foglalkozáson mind  a könyvek, mind a rováskártyák is előkerültek. “Bükkábrány község könyvtára nagyon szépen köszöni a felajánlott könyveket és kártyákat. A gyerekek nagy érdeklődéssel forgatták mindkettőt” – írta köszönetképp Takács Katalin könyvtáros.

This slideshow requires JavaScript.

Ezúton is köszönjük a képes beszámolót.

A pályázat folytatódik

A székely-magyar rovást tanító oktatási intézmények (iskolák, óvodák), művelődési házak, könyvtárak és civil szervezetek számára a Rovás Alapítvány 3-3 csomag készségfejlesztő rováskártyát ajándékoz – a nagy sikerre való tekintettel – a készlet erejéig! Ehhez csak ki kell tölteni egy egyszerű pályázati adatlapot (link).

Várjuk a jelentkezőket!

(Rovás Infó)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share