A mesemondó vándor rovást tanít

Az őszi szünetre ajánljuk a Vándor Mesemondó rovásoktató kurzusát – nemcsak gyerekeknek.

Felhívás

Szeretnéd, ha INGYENES lenne? Olvasd el az alábbi felhívást! Sokan kérdeztétek ezen a közösségi portálon is, hogy tartok-e rovásírás kurzust. A válaszom: IGEN! 10 és 100 év közöttiek jelentkezését várom! ROVÁSÍRÁS KURZUS a Vándor Meseíróval az ŐSZI SZÜNETBEN! Szeretnéd, ha INGYENES lenne? Olvasd el az alábbi felhívást! Sokan kérdeztétek ezen a közösségi portálon is, hogy tartok-e rovásírás kurzust. A válaszom: IGEN!!!

10 és 100 év közöttiek jelentkezését várom. A rovásírás elsajátítása nem lehetetlen. Ráadásul ajánlott is! Rengeteg mindent megért az ember a rovásbetűkből! Hihetetlen összefüggések vannak a képírás, a szimbólumok és a rovásírás között. Ha eljössz a kurzusra, nem egyszerűen a rovásbetűket fogom megmutatni, hanem a rovásírásban való gondolkozást fogom megismertetni Veled! Mennyi idő alatt? 2×3 óra jól hangzik??? Tényleg csak ennyi? 6 óra? IGEN! Október 24-25-én (szombat-vasárnap) 15 órakor, 2×3 órában meg tudom tanítani bárkinek a rovásírást! Ha valaki inkább a hétköznap szeretné az Őszi szünetben: október 26-27-én (hétfő-kedd) 17 órakor, akkor kérem, jelezze felém!

Hogy hol? Ha ingyenesen szeretnél részt venni a kurzuson, akkor legyen a kurzus NÁLAD, vagy olyan helyen, amit Te szervezel meg (klub, könyvtár, iskola, egyéb közösségi hely)! Fontos, hogy a férőhelyeket tekintve, 20 résztvevő elférhessen! A kurzus min. 10 fővel indul! A kétnapos kurzus díja: 5000 Ft. A kurzus díját a helyszínen, október 24-én az első nap 14-15 óra között lehet befizetni. Hétköznap esetén 26-án, hétfőn 16-17 óra között! Segíts a helyszín megtalálásában, hogy a kurzus létrejöjjön!

Kérdéseddel, jelentkezéseddel keress bátran itt, vagy e-mail címemen: info@vandormeseiro.hu
Üdvözlettel, Böde Péter – Vándor Meseíró

(vandormeseiro.hu – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share