Felvidék – szélsőlib fröcsögés

Az SzDSz-t is megszégyenítő mocskolódás jelent meg a Szlovák Kormányhivatal által pénzelt felvidéki “magyar” portálon. Persze van rovásozás is.

Helyből, vagy nekifutásból?

Nem tudni, hogy a Barak család (Dávid, Eszter, Bálint, László) nevével fémjelzett felvidéki “magyarul megjelenő” portálnak mi a “szellemisége”, de az bizonyos, hogy sikerült az elmúlt időszak legvadabb ballib őrjöngésnek helyt adnia a Blogtár-ban. Az Csehszlovák kém álnév leple mögé rejtőző szellemi Lenin-fiú egyetlen cikkben leiskolázta “drágabolgárurat”, a zakkant bolsi milliárdost, és teljes ballib szellemi homokozót Thürmerestől együtt.

Nem csak a sorok közt, hanem nyíltan is kiderül, hogy a szlovák-magyar “oszd meg és uralkodj” végétől nagyon rettegnek néhányan, amikor esetleg a két nép egyes vezetői rájönnek, hogy nem egymás az igazi ellenség…

Na persze az náci-rasszista-jobbik-fidesz-Vona-Orbánozás (a cikkben a náci szó előfordulása: 14) mellett ismét előkerült a rovás is. Mert ezeknek az is bűn, ha valaki ilyen tanít. A teljes cikket csak mazohistáknak ajánljuk, alább megtekinthető a náci-rovásozós részlet.

(Rovás Infó)

A Kotlebával náculó rimaszombati polgármester szerint ő nem is náci (parameter.sk)

(…)

Visszatérve Simkóra és Rimaszombatra, valami nagyon bűzlik Gömörországban, nincs erre jobb szó, elállatiasodnak politikusaink. Itt van például az a Rigó László, MKP-s alpolgármester, aki ha épp nem a jobb sorsra érdemes kisdiákoknak magyarázza a rovásírás ?ősi jellegét? a jobbikos pénzen támogatott Palóc Társaság ki tudja hányadik szélsőjobbos agymosása előtt, akkor Simkoval haverkodik.

Értitek ugye, nincs itt semmi különbség, egy magyarok által támogatott náci jó lesz a szlovák náci közönségnek is. Más kérdés, hogy eddig csak az MKP fasizálódásáról tudtunk írni, most viszont már ott tartunk, hogy MKP támogatású politikus félkatonai, szélsőjobb szlovák neonáci szervezetével bandázik, közös felhívást ad ki. Tényleg nem gondoltam volna, hogy a Via Novánál lehet még lejjebb.

(…)

(Paraméter.sk – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share