Felvidék – szélsőlib fröcsögés 2

Folytatódik a magyarországi szélsőliberálisokat megszégyenítő mocskolódás a Szlovák Kormányhivatal által pénzelt felvidéki portálon. Van újra rovásozás is.

SzDSz-keménymag

A Barak (névelemzés itt és itt) család (Dávid, Eszter, Bálint, László) nevével fémjelzett felvidéki “magyarhoz hasonló nyelven megjelenő” portálon a “Csehszlovák kém” álnév mögé bújó tollnok ballib őrjöngését múlta alul – egy szintén “jónevű” egyed -, Ardamica Zorán. Az újabb “paraméteres” szellemi Lenin-fiú után már várjuk a családi gittegylet következő tagját, hogy ismét leiskolázza “drágabolgárurat”, a zakkant bolsi milliárdost, és teljes ballib szellemi homokozót Thürmerestől együtt.

A mocskos nyelvű firkász persze a magyar nyelvvel és helyesírással hadilábon áll, de ez nem zavarja a náci-rasszista-jobbik-fidesz-Vona-Orbánozásban. Az általános gyalázkodás mellett ismét előkerült a rovás, mert ezeknek bűn nemzeti írásunknak még a léte is. A teljes cikket csak mazohistáknak ajánljuk, alább megtekinthető a náci-rovásozós részlet.

(Rovás Infó)

Bezárni az iskolákat. Azonnal!

Mert minek vannak?!
Semminek!
Mint láthatjuk, csődöt mondtak.
Persze túlzok, de mégsem túlzok. Jelenlegi formájukban agonizálnak. Az egész magyar és szlovák és szinte az egész európai közoktatás sem jó. Majdnem semmire.
Nem kell már itt semmilyen iskolát megvédeni senkitől. Be kell az összeset zárni, fel kell égetni, helyüket beszántani, lesózni…
Mert minek vannak?
Semminek.

(…)

A másik módszer az alma mater aktív elnáculása, aminek az a következménye, hogy ezek a sulik egyre nyilvánvalóbban taszajtják az arra legfogékonyabb korukat élő 6-24 éves srácokat az extrémizmusba. Mert az elszökő magyartanár helyébe olyan jobbikos faszagyerekeket kell ám felvenni, akik még fiatalok, költségvetésileg olcsók, mondjuk szellemileg is olcsók, de nem baj, örülnek a helynek, nem fúrják a dirit, nem szájalnak, csak az órán nagy a pofájuk a kölykökkel szemben, az iskola vezetésének szigorú pillantásaira úgy préselik a zabszemet, mint a malomkő. Oszt ha vaskeresztesvassalbertet, nyilasnyirőt nyomatnak a gyerekek arcába kárpátiahabbal nagymagyarországlekvárból hazafiság gyanánt, az jól eladható egy-egy alapítvány felé. Az igazgató meg tiszta, ő ezt nem parancsolta, ő nem tehet semmiről. Nem, bazmeg… Arról főleg nem, hogy – tanult volna inkább tökéletesen jelesre a kölyök… – a történelem tanítónál a szóló hármasról az utolsó röpdolgozat dönt. Rovásírásból. Mert belekötni ugyan hivatalosan nem lehet (ha az a pedagógiai program tartalmának jóváhagyott része – huhhhh), de azért tutira nem a rovásírás lesz a következő számítógépes programnyelv alapja.

Meg aztán a zünnepségeken sem mindegy, mivel masszírozzák a jelenlévők agyát, turulmadaras, horthymiklóskatonájavagyokos, tarstsukszárazonapuskaportos (?magyar harci gályá?-val, baszod… hol, a hajózható Ipolyon?) vagy az értékes nemzeti kultúra értékes produktumaival (lásd módszertanból a Szemelvény- és szövegkiválasztás kritériumai fejezet környékén). És persze simán meg lehet tartani állásukban (nem is létezhet hivatalos ok az elbocsájtásra) azokat a nyíltan fasiszta tanítókat, tanárokat, sőt egyetemi oktatókat is, akik a Hitlerjugendek szellemiségével fertőzik meg az erőszakra emiatt egyre fogékonyabb fiatalokat. Mert ahol a nácizmus, zsidózás, tótozás, cigányozás, mocskosiszlamistázás, terroristaarabozás, büdösnégerezés ?szalon?-szinten elmegy, ellenállást nem tapasztal, ott aztán burjánzik, mint a rákos daganat. Szóval, inkább ne legyenek ilyen iskoláink. Ne mentsük meg őket semmilyen hatalomtól. Se alapítványokkal, se politikával, se semmivel. Vesszenek! Vesszenek, mert nem becsültük őket annyira, amennyire egymást és egymás gyerekeit, a beléjük plántált gondolatokat, tudományokat és művészeteket becsülni kellett volna!

(…)

De hogy az erőszakra való hajlam, a gyávaság, idegengyűlölet, a megoldási ötlettelenség, bűnbakkeresés, felelősségtől való szabadulás és még a szimpla szövegértelmezést is képtelenné tévő, majdnem totális (ismeri ugyanis még a betűket, legózik is velük) debilitás összefonódása azt produkálja, ami Barak László maró szatírája alatt a trollok tollából (billentyűzetéből) megjelent, attól nemes egyszerűséggel hányingerem van. Mert ha valamely felnőtt ember, aki kommentelésre (?írásra?) adja a fejét, tehát túllépte az intelligencia azon küszöbét, amely ezt számára (az írástudatlanokkal ellentétben) lehetővé teszi, akkor feltételeznénk, hogy az iskolában az irónia és a szatíra fogalmakkal is megismerkedett. Hát nem, nem ismerkedett meg velük, de valahogy átrugdosták évfolyamból évfolyamba, mert vagy a polgármesterasszony volt a keresztapja, vagy kellett a minimális létszámhoz, vagy csak simán le tudta írni rovásírással, hogy Jobbik, Via Nova, nemzeti dohány.

(…)

(Paraméter.sk – eredeti cikk )

Kapcsolódó cikkek:

Share