Rovás habbetű

A korszerű rováshasználat nem ismer korlátokat – már keményhabból is rendelhető.

Rovás habbetűk a habsziget.hu-tól

Különleges és egyben hiánypótló termékek bevezetésére kerül sor a habszivacs.hu webáruházban. Magyarországon elsőként tesszük megrendelhetővé a székely-magyar rovásírás betűit. Többi termékükhöz hasonlóan ezek a rovás jelek is habbetűk, de itt bevezetésre kerül egy új prémium anyagminőség.

Napjainkban egyre több helyen láthatók Magyarországon a székely-magyar rovásírás jelei. Ennek ellenére mégis kevesen tudják, hogy ezek a jelek, melyeknek eredete a történelmi múltból gyökerezik, ma is élő, és használatban levő írásképhez tartoznak. Magyar, mert ezeket a jeleket a történelem folyamán több magyar csoport használta, és székely, mert mindennapi írásként való használatra a székelyek őrizték meg.

Helységnévtáblákon, hagyományőrzési rendezvényeken rendszeresen találkozhatunk ezekkel a rovásírás feliratokkal, melyeket még ma is elég erős misztikum leng körül. A rovásírás alkalmazása kutatása napjainkban is további erősödést mutat, és mára kialakult egy elfogadott és mindenki számára használható egységesített és szabványosnak tekinthető jelrendszer melyre a webáruházunk kínálata is támaszkodik.

Mit kell tudni a megrendelhető rovás betűkről?

habszivacs0Webáruházunkból megrendelhető rovásbetűk a jobbról balra történő írásképhez igazodnak. A naplóbejegzésünk borítóképét így értelmezve például a Habsziget szó olvasható ki. A megvásárolható rovásbetűk egységesen 12 cm magasak, 9 mm vastag Depron anyagból készülnek. Ez az anyag egy kiváló minőségű keményhab, mely anyagában teljesen fehér színű. Kiválóan mutat színes falfelületen. Igény esetén vízbázisú festékkel utólag természetesen bármilyen színűre lefesthető. Jelenleg 48 féle rovás jel vásárolható meg. Az alábbi táblázatban összefoglaltuk az egyes betűket és a betűk árait:

 

habbetuarak

árlista (részlet)

(Habsziget.hu – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share