Rovás a képviselőjelölt testén

alt

Politikai hír tárgyát képezte a képviselőjelölt rovásbetűs tetoválása. Nem csak választások idején süllyed idáig a lakáj-média.

Cél és eszköz

Még mindig napi hír, hogy a magyar politikai “elit” és a pártokkal szimbiózisban élő kiszolgáló média bármit képes feláldozni, beáldozni, ha pillanatnyi érdeke úgy kívánja … vagy ha csak azt hiszi, hogy úgy kívánja. Nemzet írásunk ilyen kicsinyes felhasználására minden szekértábor hajlandó, Gyurcsánytól kezdve, Patrubányon át, az MSZP-s és Fideszes figurákig, sőt a klérusig.

(Rovás Infó)

Közlemény

A Fidesz-kormányhoz közelálló s állami forrásokból sokmilliós megrendeléseket kapó pestisracok.hu oldal ma megjelent cikkében téves információkra alapítva állította azt, hogy Rig Lajos jobbikos tapolcai országgyűlési képviselőjelölt testén önkényuralmi szervezethez kapcsolódó jelmondat van.

Annak ellenére, hogy mind a jelölt és mind az őt jelölő párt azt abszolút magánjellegű ügynek tekinti, hogy kinek a testén milyen tetoválás van, vagy esetleg milyen testi fogyatékossága van az illetőnek, hogy megállítsuk a kezdődő, a négygyermekes édesapa magánszféráját romba döntő hazugságáradatot, ezúton jelezzük, hogy a vádak nem igazak.

Rig Lajos felhatalmazása alapján írjuk le, hogy testén négy különböző helyen négy különböző tetoválás van: az egyik egy hun lovas figura, a másik egy székely rovásírásos szöveg, a harmadik egy Árpád-sávos pajzs, a negyedik meg a házasságkötésére emlékeztető szöveg a ?hűség? és ?becsület? szavakkal. A két szó egy nonfiguratív, szív alakú mintával van összekötve, és az esküvőjének dátuma szerepel alattuk: ?2011.06.25.? Elképesztőnek tartjuk, hogy a fideszes média mindent elkövet, hogy a legesélyesebb ellenzéki jelöltet nemtelen eszközöket felhasználva lejárassa.

Ezzel a Fidesz pénzelte média olyan elképesztő mélységekbe süllyedt, ami az ember legszemélyesebb szféráját érinti. Rig Lajos a téves, s ezáltal hazug információt lehozó információt közlő médiummal szemben megteszi a jogi lépéseket.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

(hunhir.hu – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share