Újra nácik, jobbik, rovás H

alt

Gépnarancs és olvasói köre – csak a régi lemez. Napi názicós lelki-gyakorlat a baloldal romjain. És persze rovás…

Magyarországi értelmiség saját csapdájában

Nemzetközi szintű összehasonlításban továbbra is előkelő helyen szerepel önsorsrontásban a beteg társadalmunk ilyen-olyan szekértáboraiba emigrált megalkuvó magyar “értelmiség”, amely lecsúszásában sem képes még mindig felismerni, hogy leginkább saját láncait nyögi. Bár e megállapítás nem csak az ún. “baloldali” asztaltársasághoz tartozókra jellemző, de ma ismét közülük választunk elrettentő példát. Újra a gépnarancsosok játszák pártpolitikai Móricka szerepét … akinek mindenről a nácik, no meg a rovás jut eszébe.

Rovás Infó

Balszerencsés Jobbik (Gépnarancs.hu)

alt

Törzsolvasó megjegyzése: balkezükön jobbikos embléma, mondhatni fasiszta jelkép …

A sors üldözi ezt a pártot! Alig ocsúdtak föl a kellemetlen meglepetésből, tudniillik, hogy Mezőtúron véletlenül, merő figyelmetlenségből nácit indítottak az önkormányzati választáson – aki ráadásul nyert is -, már itt a másik jelöltjük, aki náci színezetű dumát lökött a Facebookon: a tapolcai.

Az illető szerint a cigányok a zsidók biológiai fegyverei – nyilván a magyar nemzet ellen. Most a párt elnöke kereshet egy cigány felmenőkkel rendelkező zsidó vagy zsidó őseire büszke cigány jobbikost – legjobb volna egy megfelelő házaspár -, hogy megnevelje a tapolcait. Segíthetne ebben Köves Slomó és Farkas Flórián: egymást váltva vendégelhetnék meg őket.

Az a helyzet, hogy ez a tapolcai jelölt egyszerűen lemaradt vagy két brosúrával: régen volt az, amikor bizonyos Bíber József magyar-történelem szakos középiskolai tanár – remélhetőleg tanít is! -, 2008-ig a Jobbik alelnöke, hasonlókat mondott. Azóta a Jobbik egyértelművé tette, hogy rendes, demokratikus párt. Ebbéli minőségében támogatta-támogatja például Toroczkait, az érpataki meg az ózdi polgármestert, vagy áll ki angyalföldi képviselője mellett. A különféle gárdákkal és betyárokkal – (neo)náci-(új)nyilas terrorszervezetekkel – csak azért tart kapcsolatot, hogy azokat is a demokratikus normák tiszteletére bírja.

Sajnos, egy-egy mezőtúri vagy tapolcai ember rossz hírét kelti a pártnak, amely nem védekezhet ez ellen, hiszen az illetők csupán magánemberként nácik. Mégsem lehet minden tagot, szimpatizánst megvizsgálni, nem náci vagy nyilas-e véletlenül – hiszen ilyen föltételezésre nincs is oka senkinek. Ezt persze a Jobbik és a magyar nemzet ellenségei igyekeznek kihasználni – akár arra is vetemedhetnek, hogy további nácikat keressenek a párt önkormányzati, sőt, parlamenti képviselői között!

Régi komcsi taktika ez, alighanem Gyurcsány elképzelései szerint. De a Jobbikot nem lehet leszalámizni!

Különben is: az LMP-nek így is megfelel.

(Gépnarancs – eredeti cikk)

Kapcsolódó cikkek:

Share