Rovástáblát gyalázott az MSZP is

Az összetartó kapocs az MSZP és a DK közt Kecskeméten a rovásgyűlölet és a táblarongálás.

A helyszín Kecskemét Hetényegyháza

Ez a városrész valamikor önálló község volt, de egyszer csak kellett a Hírös városnak plusz 9000 ember, hogy a településeket létszám szerint rangsoroló listában Kecskemét előkelőbb helyet foglaljon el, most egy a város 15 választókerületéből. Így történt, hogy az ott induló Bálint Imre az MSZP jelöltje lázas plakátozásba kezdett és mit nem ad isten a városrész kapujában állított rovásírásos helyiségnév táblát is sikerült letakarni a nevével ellátott papírokkal.

mszpplakatrovastablan

Hetényegyháza rovástábla gyalázás 2014 október 12-ei választások alkalmával.

Felkeresésünkre heves mentegetőzésbe kezdett és azt állította, hogy ő nem plakátozott, hanem másokkal csináltatta az egészet, de ebben mindössze az nem stimmel, hogy saját szemünkkel láttuk ragasztgatni szerte a választókerületben. A plakátjai 1-2 óránál többet nem töltöttek a táblán, mert azonnal észleltük és beavatkoztunk. A vége az lett, hogy nyilvánosan (Facebook-on) elnézést kért és saját kezűleg távolította el a táblában maradt rögzítő kapcsokat.

Ez az a Bálint Imre, aki alpári módon adta tudtára egy hölgynek, hogy véleményük nem egészen egyezik bizonyos témákban (itt és itt olvashatóak, bár azokért is bocsánatot kért már).

Olvasónktól

Emlékeztetőül Gyurcsány felhívása a rovástáblák ellen:

(Rovás Infó)

Kapcsolódó cikkek:


Share