Trianon – letölthető feliratok

Trianon gyásznap volt és marad a jövőben is. Azonban mondanivalója a nemzeti összetartozás és a nemzetért való cselekvés szükségessége. Letölthető rovásfeliratok. 

Rovásfeliratok emlék- és ünnepnapokra

székely önrendelkezés melletti első tüntetések alkalomával készítette a Rovás Infó azokat a székely-magyar rovással készült feliratokat és zászlókat, melyeket aztán sok megmozduláson viszont is láthattunk. Ezt követően minden emlék- és ünnepnap előtt mellékeljük a kész feliratokat, s így már valóban csak szándék kérdése, hogy a rendezvények összképének része lesz-e a nemzeti írásunk.

Trianon

A magyar történelem sorsfordító tragédiáinak egyik sorozatát jelképezi a messzi idegenben lévő kiskastély neve. Az országot feldarabolták, a maradék soha nem nyerte vissza teljes szabadságát, s a magyarokat azóta is üldözik. Két évtizeddel ezelőttig a sebeket még mutatni sem volt szabad, nem hogy gyógyítani, vagy megvizsgálni a tragédiához vezető okok mindegyikét. Ez pedig – sokszor fájó, de – megkerülhetetlen feltétele a gyógyulásnak. Ugyanis eleddig főleg másokban – idegenek, ellenségek – találtuk meg a katasztrófa okait, de még mindig nem sikerült szembenézni azzal, hogy szűk látókörűség, széthúzás, önérdekek és árulások nélkül az ellenségeink bármely álma csak hiú ábránd lenne még ma is.

Trianon emléknapjának üzenete tehát az is, hogy mai mindennapi ügyeinkben ne ismételjük meg az újabb “Trianonokhoz” vezető hibáinkat. Ez vonatkozik nemzeti írásunkra is, melynek jövőbeli használhatóságát nagyban befolyásolja az a magyarellenes szabványosítási törekvés, mely Rovás-Trianonhoz vezet. Ez ellen bárki megteheti az első lépést, ha csak saját maga használatba veszi a székely-magyar rovást, például ünnep- és emléknap alkalmakkor.

Feliratok

  • Mindent vissza! (PDF)
  • Nem, nem, soha! (PDF)
  • Vesszen Trianon! (PDF)
  • Igazságot Magyarországnak! (PDF)
  • Hiszek Magyarország feltámadásában. (PDF)

A molinó, tábla és egyéb feliratok készítéshez, vagy nyomtatáshoz letölthetők a rovásfeliratok PDF, vagy CDR (kattintson rá) formátumban.

(Rovás Infó)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share