Rovás Infó – 10.000 kedvelő

alt

A Rovás Infó nemzeti írásunkkal kapcsolatos napi hírekkel látja el a rovásműveltség iránt érdeklődőket. A FB-n már elértük a tízezredik kedvelőt is – köszönjük!

 

Kezdődjék jó hírrel az új esztendő!

Tavalyi évértékelőnkben kiderült, hogy sajnos a negatív hírek uralták a legolvasottabb cikkek listáját. Bízunk abban, hogy idén változik a helyzet, s a hangulatváltást elősegítendő, jöjjön egy nagyszerű eredmény!

Rovás Infó – szakmai portál

A közösségi média mára az egyik meghatározó kommunikációs csatorna lett. Az ott szerzett népszerűségi mutatók pedig elsődlegesen jellemzik egy-egy médiafelület társadalmi beágyazottságát. Ennek egyik módja például, amikor az úgynevezett LIKE (tetszik) gomb segítségével jelzik a Facebook felhasználók, hogy egy adott oldalt kedvelnek-e.

Egy-egy hírportál népszerűségét tekintve tanulságos lehet egy pillantást vetni a viszonyítási alapokra is. Például míg az egyik leglátogatottabb országos hírportál, az Index.hu százezres kedvelői bázissal rendelkezik a Facebook felhasználók körében, a Rovás Infó (lap) ennek már a tizedét elérte.

altA Facebook-on több formában is elérhető a Rovás Infó:

  • Lap: 10.000 látogató feletti kedvelő
  • Oldal: max. 5000 ismerős engedélyezett, 2012 óta ritkán tudunk új ismerőst felvenni
  • Csoport: közel 3000 tag
  • RSS-elérés: közel 60.000 látogató számára

 

(Rovás Infó)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share