ARC kiállítás – ATV

altEzt is megértük: rovásfeliratot mutattak az ATV-n, de “természetesen” a ballibnek jóleső tálalás formájában. Frissítve az N1TV filmjével.

 

Minden álszentnek maga felé

… ferdít a médiája – mondhatnánk a régi közmondást kissé a mai állapotokra kitekerve. De nincs új a nap alatt. Nemzeti írásunk témája – a világon valószínűleg egyedülállóan – nem kulturális, vagy technikai kérdés, hanem az összes ideológiai gittegylet jelképháborújának áldozata. Persze mindegyik a másikra mutogatva csinálja ugyanazt, egyik vagy éppen másik végletbe esve.

Így jártunk. De ha másképp nézzük a dolgot, akkor éppen a bölcs rovókon múlik, hogy a sok politikailag elvakult dilettáns rovásellenes agymenéseit miképp fordítja a rovásműveltség hasznára. Már pedig jelen pillanatban minden rovásról szóló eseményt, hírt kis furfanggal a megfelelő közegben fel lehet használni e célra. Még a magyar jelképeket gyalázó szélsőliberális ARC kiállítás “alkotásait” is. Ötleteljünk!

(Rovás Info)

?Erős kritika? az ARC-kiállításon

Az utcai kiállítás látogatói szerint az ARC aktuálpolitikai témákat feszeget és ?felér egy politikai rendezvénnyel?.

Az ATV videót forgatott az ARC-kiállítás helyszínén, az Ötvenhatosok terén, ahol a látogatókat kérdezgették. Egy hölgy arra a kérdésre, hogy milyen üzenete van a plakátoknak, így válaszolt: ?Hát, erős kritika?. Egy középkorú férfi szerint ?felér egy politikai rendezvénnyel?, két srác szerint pedig jól tükrözi, hogy milyen ?Magyarország katasztrofális helyzete?. Egy másik fiatalember úgy véli, hogy ?a mostani problémákra igazán erősen reagál?.

?Aktuálpolitikai vonatkozása nagyon sok van, meg hát azok a gondok, amik így a mindennapokban megjelennek: a szivárványzászló rovásírással például ilyen volt, meg ilyesmi. Tehát a magyar gondolkodásnak a problémái? – mondta egy látogató.

(media.mandiner.hu – eredeti cikk)

Zenés N1TV híradás

 

Kapcsolódó cikkek:

Share