Rovás ellen uszító gyurcsányista

alt

Újabb rekord a táblarongálásban. Ezúttal nem mennyiségi, hanem gyorsasági. Gyurcsányista képviselő uszított a rovás ellen Veszprémben.

 

A DK veszprémi képviselője – rovásellenes kirohanás

Az elborult szélsőbaloldaliak közös jellemzőjeként figyeltük meg, hogy mindannyian vonzódnak írásaikban az anyagcsere végtermékekhez – az emberi és állati széklet, vizelet központi motívumként jelenik meg szóképeikben, kifejezéseikben. Ez is bőven megérne egy pszichológiai elemzést…

Katanics Sándor, a DK veszprémi – szerencsére egyetlen – önkormányzati képviselője a kutyák vizeletébe szeretett bele, idegösszeomlásos cikkeiben ez a vezérfonal. 

Első írásában egyébként a “mindenki hülye rajtam kívül?” tünetegyüttese és a táblák elleni rongálásra való – csak picit elfedni próbált – felbujtása is végigvonul. Vajon mit szólna hozzá, ha a rovástáblákat nem paranoiával fogadók is határozottan kijelentenék, hogy DK-transzparensnek látszó Katanics elvtárs “önkényes eltávolítását és megrongálását” nem javasolják…

A botrányokozással lehet, hogy csak ingyen reklámfelületet kereső Katanics tovább sírdogál másik írásában, hogy pont az általa “felszabadulás”-ként ünnepelt országdúlás egykori emléknapján (április 4) avattak táblát Veszprémben.

(Katanics honlapja – eredeti cikk)

A kettős kereszt után a rovástáblát is meggyalázták Veszprémben

Kovács Rajmund veszprémi alapszervezeti elnök közleménye:

Április 4-én délután tartottuk a nemrég részben közadakozásból felállított rovástáblák avató ünnepségét. Ma reggelre azonban meggyalázták és megrongálták a Füredi úton lévő táblát. Összekenték sárral, és belekarcoltak a feliratba.

A tavaly decemberben felállított kettős keresztünket szintén meggyalázták, megrongálták. Az eset után a Fidesz és az egyházak helyi vezetői csöndben maradtak. Csak akkor tudnak megszólalni, ha egy nem keresztény ember ellen elkövetett állítólagos támadást kell elítélni. Mi, magyarok már nem számítunk?

A magyargyűlölő helyi DK-vezető folyamatosan uszítja ellenünk a vörös pribékjeit. Mindkét gyalázatos, magyarellenes cselekedetnek van egy szembetűnő, közös vonása. A saját honlapján minkét esetben uszító írást tett közzé. Ő az az ember, aki számára minden üldözendő, ami magyar. Az ő szemében már maga a magyar szó kimondása vagy leírása is antiszemita megnyilvánulás.

Nem hazudtolja meg a fajtáját…

alt
alt
 
(Kuruc Info – Eredeti cikk és További részletek)

 

Kapcsolódó cikkek:

Share