Hun egy mongol majom?

alt

Csak vicc gyanánt helyeztük a “tudomány” rovatba a cikket, amiben lelepleződnek a magyarság mai elmongolosítói, no meg Szegedi Csanád…

 

Kazárok után mongolbérencek…

Remélhetőleg a rovótársadalom nem reprezentatív mintája a nemzetnek, mert akkor tényleg nagy a baj! Hátha csak a nagy számok törvénye alapján jutott nekünk ez a sors…

Mert az adrenalin-függő rovásírók kazár-hisztije, vagy rovás rúnásításáért még pénzt is fizető gyülekezet ámokfutása után már-már azt hihettük, hogy ez a csúcs – illetve a szakadék alja -, de egyes szószólóik szerint most már a mongol összeesküvők is a nyakunkon vannak. Vagy legalább is az ügynökeik 🙂

Obrusánszky Borbála cikkei verték ki a biztosítékot Friedrich Kláránál, aki brilliáns fordulattal kezdi a Kárpát-medencei őshaza-elmélet vallói elleni bűnlajstromát a szerzőnek:

“A mongolok nem hun utódok. Ennek észrevételéhez nem kell semmiféle diploma, csak meg kell tudni különböztetni egy mongol és egy magyar embert.”

…hmm, nos ehhez valóban nem kell diploma. Sőt jobb is, ha nincs, mert még esetleg visszakérné a kibocsátó tanintézmény. De a fenti megállapítást mondjuk mongolok közvetlen közelében hangoztatni sem túl szerencsés, sőt a testi épségre nézve kifejezetten veszélyes.

Akinek nem inge

Obrusánszky Borbála egy mongol közmondást idézett ugyanis, mely szerint:

?Az őseit nem ismerő ember az erdőben tévelygő majomhoz hasonló. Ez tökéletesen ráillik a mai ?divatos” őstörténeti elméletet vallókra.”

Ezért aztán kap hideget meleget, pedig a megfogalmazás annyira általános, hogy csak az veszi magára, aki nagyon akarja.

Szegedi és Bástya elvtárs

Aztán gyorsan összeérnek a körök és gyakorlatilag a majmoktól, elefántokon és indiánokon át eljutunk a Szakács Gábor lejáratására szerveződött összeesküvéshez, melyet egyenesen Szegedi Csanád, valamint üzlet- és elvtársai irányítanak. Minden bizonnyal a Tel Aviv – Brüsszel – Ulanbator hármszögből, Bástya elvtárs és a jugoszláv békaemberek segítségével 🙂

A Rovás Infó ezennel kikéri magának, hogy őt meg sem említették ebben a nemzetközi rovásmaffia-összeesküvésben! Hát a Rovás Infó az már csak smafu?

* Egyébként az is megérne egy misét, hogy a Magyar Rovók Országos Szövetségének (MAROSZ) törzsgárdájában anno együtt ülő Szakács Gábor és Szegedi Csanád között miféle törés okozhatta a fóbiás szintű utálatot, de ez egyelőre magánügy, így a kérdést mások beleráncigálása nélkül egymást között is lerendezhetnék már végre.

alt 

Marosz taglista
(Kárpát medencei birtoklevelünk – a rovásírás 2003-as első nyomtatott kiadásából)

Elgurult gyógyszer, csak étkezés utánra

A cikk részletgazdag történelmi kalandesszében folytatódik, a szombati ebéd után kis szódabikarbónával azonban könnyen emészthető. Nem szívesen reklámozzuk, de az írás a tudományos igényű gondolkodás és általában véve a értelmiségi lét ellen zsigeri utálattal író önjelölt rovásguruk egyik kedvenc portálján, a Balatonszabadi Polgár Info-n található.

(eredeti cikk)

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Share